Een hart gevuld met liefde en geluk…

Weken vliegen bij en ik vergeet soms te genieten. Soms voelt het ook alsof ik de afgelopen maand mijn tijd heb verdaan. We zijn nu iets meer dan een maand in Nieuw Zeeland en wat hebben we nu helemaal gedaan? We verdienen net genoeg geld om te eindjes aan elkaar te knopen en we hebben nog helemaal niks van Nieuw Zeeland gezien. Wat we deze week wel eindelijk hebben bereikt is dat we vrienden hebben gemaakt en leuke dingen met ze hebben gedaan. Naar de fantastische reisverhalen hebben geluisterd en gezellige tijd hebben gehad. Deze week in het kort:

Vrijdag 01-04 Het was weer een fijne drukke dag op het werk. Niet veel bijzonders verder
Zaterdag 02-04 Er zou weer markt zijn maar het spoelde buiten. Balen want ik had de hele week behoorlijk uitgekeken naar een kroket! Stu was vandaag aan het werk. Toen het weer eenmaal op knapte ben ik een stukje gaan wandelen. Een collega had een briefje op een deur van een restaurant gezien dat ze op zoek waren naar mensen. Toen ik daar aankwam was het gesloten en zochten ze mensen voor 2 avonden voor 2 uurtjes. Dat is t niet echt waard. Er was een rugby wedstrijd op het sportveld, daar ben ik even gaan kijken. S’avonds heb ik 12670668_1109024662451420_4847327076678571738_ngewerkt. Wederom een drukke gezellige avond
Zondag 03-04. De hele dag een beetje rond het huis gehangen. Om half 6 gaan werken maar er was niet zo veel te doen. De baas zei dat als een van ons naar huis ging diegene dinsdag weer mocht werken. Prima! veel meer uren zou ik toch niet krijgen die avond dan werk ik liever dinsdag. Thuis zitten kletsen met onze huisgenoten. Om half 10 hadden we afgesproken met collega’s van Stu. We zijn ergens gaan drinken met Lydia(Ierse) Nicola en Daniela(Italianen) en hun huisgenoten John(engels) en zijn Japanse vriendin. Het was een onwijs gezellige avond met allemaal reisverhalen en veel gezellig geklets. Om 12 uur ging de kroeg dicht dus moesten we weg.
Maandag 04-04. Er was nog steeds geen werk voor Stu. We zijn boodschappen gaan doen. Nicola en Daniela verkochten hun fietsen, daar hadden wij wel interesse in dus zijn we naar hun huis gelopen(heel dicht bij het strand) en hebben we de fietsen overgenomen. In de avond was het weer tijd voor de Bachelor!
Dinsdag 05-04. Sochtends vroeg met broer lief en heit en mama gefacetimed. Internet besloot er daarna mee te stoppen. Het weer was slecht dus ik heb die dag niet zoveel uitgevreten. Stuart mocht gelukkig weer aan het werk. Om half 6 werken. Een verrassend drukke avond voor een dinsdag!
12963374_1108395589180994_8726137897011959396_nWoensdag 06-04. Stu  was aan het werk. Ik werd om 9 uur wakker en besloot de dag op het strand te spenderen met m’n boek en muziek in m’n oren. Ik voelde een intense gevoel van geluk door me heen gaan. Het strand is mijn happy place en ik bedacht me hoe ongelofelijk blij ik ben dat ik gekozen heb voor deze reis het het reisleven. Het bevalt me zo ontzettend goed. En het is hier zo mooi!! De dingen die ik al heb mogen zien in mijn 22 jaren op deze prachtige wereld. Dromen die uitkomen en een hart die zich vult met liefde en geluk, wat wil een mens nog meer?
Ik heb hier een aantal uren gezeten en de tijd verloren. Om 4uur ben ik naar het centrum gefietst en wat rond de straat gewandeld, het was een prachtige dag. S’avonds heb ik pannenkoeken gebakken voor Stu, hij vindt het nog steeds raar dat ik hem dit als avondeten voorschotel in plaats van ontbijt maar daar zalie maar aan moeten wennen. Ik zag een vacature on line voor een reisspecialist bij het lokale reisbureau. Ik raakte ontzettend enthousiast en heb de hele avond besteed aan het schrijven van een sollicitatie brief etc. Die baan staat op m’n buik geschreven, ik wil t zo graag!!!!
Donderdag 07-04. Ik ben s’ochtends direct naar het reisbureau gelopen om m’n cv af te geven.Het gesprek met de manager ging absoluut niet smooth. Shit, waarom kan ik niet gewoon gezellig een beetje babbelen. Het was een stil gesprek met een paar woorden. Over 3 weken hoor ik pas iets. En ik wil t zo graag!!!! Dit is hel!!!!DCIM100GOPRO
Er was weer geen werk in de kiwi fabriek dus Stu en z’n collega’s waren vrij. We besloten op t strand te gaan bbq’en. Samen met Lydia, Daniela en Nicola zijn we naar de supermarkt gegaan om eten te halen en daarna naar het strand gereden. Er staan bbqs langs het strand die je kunt gebruiken. Het was een hele gezellige middag. lekker gegeten, bier gedronken, gekletst en spelletjes gespeeld. Om 4uur hebben we het feest verhuisd naar het huis van de italianen, ze maakten ons Italiaanse koffie en we hebben nog wat afgekletst en spelletjes gedaan. Om half 7 zijn Stu en ik terug naar huis gefietst en hebben we wat series gekeken. Ik heb met mama, opa en oma en ome werner gefacetimed. Fijn, quality time met thuis! En dan mis ik ze toch behoorlijk hoor! Ik heb ontzettend veel geluk met zo’n lieve familie.

Het begint steeds meer als gewoon te voelen hier ook al zijn we er nog maar een maand en hebben we er nog 11 te gaan. Ik wou dat we iets meer konden sparen, maar we hebben beide nog amper uren. Ik hoop dat we binnenkort wat meer van het land kunnen zien. En ik hoop heel erg op die baan als reis specialist!! Ik ben ontzettend blij dat we een groepje gezellige mensen hebben gevonden. We gaan nog ff door!

x

One Comment on “Een hart gevuld met liefde en geluk…

  1. Dat hoort gezellig met die vrienden ! Fijn dat jullie ze hebben gevonden en dat je daar zo gelukkig bent vooral aan zee ! Ja dat hebben wij ook! Zijn vorige week nog naar Callantsoog geweest en zijn heel veel op t strand geweest! Hoop dat die baan lukt zou mooi zijn ! We horen t wel! Enjoy!!! Xxx g

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *