happy holidays!

Merry Christmas! šŸ™‚ De afgelopen weken was het druk druk druk. De afgelopen weken stond weer in het teken van heel veel werken en heel veel sparen. En dat gaat goed. Wat we deden met de kerst en de plannen voor de komende weken, lees het hier!


Eigenlijk hebben we niet heel veel gedaan behalve werken. Op onze vrije dagen gaan we naar de hotpools en uit eten en verder werken we. 10 december ging ik samen met mijn Nederlandse collega Veer drankjes doen na het werk.
Op 11 december liepen we Snakebite in(een restaurant) en daar kwamen we Katie & Pat tegen die samen met Stuart in de kiwifabriek werkten. We gingen s’avonds met hun en Sandy en Jess uit eten bij King Tiger en vervolgens naar Monsoon voor meer drankjes. Het was erg gezellig. De volgende dag vroeg Stuart z’n baas of ik mee wou op een helicopter vlucht om foto’s te maken voor het bedrijf. maar natuurlijk! Super gaaf. Ik mocht 40 minuten de lucht in om foto’s te maken. In de middag gingen katie en pat weer weg. We zien ze hopelijk volgend jaar weer. Ze wonen op Hawai dus we hebben een leuk adresje! De rest van de week weer gewerkt. Zaterdag 17 december was het girls night na werk, ik ging samen met Toni, Veer en Rachel drinken en stappen. De volgende dag had ik zo’n kater dat ik niet kon functioneren. Maandags voelde ik me iets beter dus gingen we naar de hotpools. Dinsdag 20 december weer terug aan het werk. En er was een bekend persoon in het restaurant. Alleen had ik geen idee tot hij weg was. Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat) en Isla Fisher(weddingcrashers, confessions of a shopaholic) kwamen ontbijten. Ze kwamen me wel bekend voor maar ik had de link niet gelegd tot een tafel zei Hey weet je wie dat was? Ik zei ja hij is toch een acteur ofzo. haha oops, ik checkte de bon want hij moest m ondertekenen en daar stond zijn naam. Nou best leuk toch! Donderdagavond hadden we kerstfeest op het werk. Ik was niet Zo fit dus bleef niet heel lang hangen maar het was wel erg gezellig. We kregen lekker eten en we hadden lootjes getrokken. Ik kreeg een bioscoopbon! Leuk!
Kerstavond was hartstikke druk op het werk. Na het werk een drankje gedaan met Jess en Veer en toen naar huis. Kerstochtend gingen we om half 8 uit bed. Ik maakte een kerstontbijt en we pakten onze cadeautjes uit. Ik kreeg veel chocola, 2 kettingen en een ring. En stu kreeg een zonnepaneel oplader, speakers en chocola. Stu begon om 8 uur met werken en ik om 9 uur. Stu was klaar om 12 uur en ik om 2 uur. We keken een kerstfilm en aten pizza. Stuart ging om 5 uur naar een feestje en ik begon om 6 uur weer met werken. We hadden een buffet op het werk dus ik moest vlees op borden scheppen. Het was best gezellig. Om half 9 was ik weer klaar en ging ik naar huis om home alone te kijken. Mijn kerst stond dus ik het teken van werken! Maar dat was niet erg want we krijgen de helft extra betaald. Ik werkte 7 uren, maar krijg betaald voor 10,5 en ik krijg een extra 8 uren vakantie geld wanneer we weg gaan dus ik vond het wel best.
Maandag 2e kerstdag werkte ik van half 7 tot 1 en had de rest van de dag vrij. Ik ging samen met Stuart naar de hotpools. Hier is 2e kerstdag niet echt een ding. Het is gewoon een dag maar je krijgt wel weer extra betaald.
Ik werk deze weken 14 dagen op een rij. Ben niet ingeplant voor een vrije dag. Maar dat betekend wel dat ik $800 per week krijg betaald.

We hebben nog 3,5 weken te gaan. 21 januari beginnen we met rondreizen voor Nieuw Zeeland! Can’t wait! We zijn inmiddels al bijna 4 maanden in Franz Josef. Ik ben er wel een beetje klaar mee hoor maar het zijn de laatste loodjes en we hebben het geld hard nodig dus nog even doorzetten!
Met oud&nieuw moet ik dus gewoon werken. Beide alleen de avonden gelukkig! Het schijnt ongelofelijk druk te worden. Het weer is nog steeds niet om naar huis te schrijven. Veel regen en bewolking. Maar het is niet koud, perfecte temperaturen. De zomer vakantie is begonnen hier. Gek hoor. Het voelt een beetje tijdloos op het moment, kerst voelde niet als kerst en het voelt niet als zomer en het voelt ook niet als december. Maar ik weet niet hoe het eigenlijk wel voelt.

Fijne jaarwisseling!

One Comment on “happy holidays!

  1. Lekker druk daar! maar ik zie al datje al weer klaar bent om weer wat te reizen en andere dingen te doen. Het is fijn dat jullie allebei goed kunnen sparen want straks kan dat niet meer. De feestdagen brengt mooi een extraatje mee! Dus ondanks dat je werken moet toch een fijne jaarwisseling gewenst xg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *