Heel normaal…

De laatste 2 weken in Mount Maunganui zijn ingegaan. De afgelopen weken was ons leven zo ‘normaal’. Zo normaal als het maar kan zijn als “wereldreiziger” zo’n 18.000 km van huis. We dronken, we aten, we werkten, we wandelden. Het was een heerlijke tijd. Een reisdagboek van de dagen dat we iets deden behalve werken.

Woensdag 1 juni. Dankzij mijn zwakke schouders, heupen en knien is het vaak behoorlijk lastig voor mij om een sport te doen. Na een keer de mount op klimmen heb ik een paar dagen behoorlijk lastig van mijn krakkemikkige wezen. Ik dacht dat het misschien wel een goed idee zou zijn om Yoga te gaan doen. Ik had een mooie yoga studio gevonden en contact gehad over mijn ‘handicap’. Ik had helemaal zin in deze dag maar eenmaal daar kwam ik erachter dat dit het helaas ook niet voor mij is. Ga relaxed op je zij liggen en mijn heup ligt al uit de kom. Dit bleek een stuk moeilijker dan gedacht! Wat ik het leukst vond was relaxen op m’n rug liggen met m’n ogen dicht, maar ja dat is natuurlijk niet actief en dat is mediteren. Misschien moet ik maar op zoek naar een mediteer les…
13453226_10153556851760966_1054862283_oZaterdag 4 juni. In de ochtend naar de Little big market om mijn patatje oorlog en kroket te scoren. Hoogtepunt van de maand! Het was Queens birthday weekend dus op werk s’avonds was het smoordruk. We hebben nog een uur de afwas moeten doen. Alles in de toko was vies en gebruikt. Na werk was er een borrel voor Daniela, het meisje uit Chili, zij ging verder naar Wellington. De tijd van afscheid nemen is gekomen ik heb dr misschien 5 minuutjes gezien tot ze zo dronken was dat ze zonder doei te zeggen weg is gegaan. Ach we zouden haar immers toch wel weer zien in Wellington dachten we.
Zondag 5 juni. Nog zo’n smoor drukke dag op het werk. We waren pas weer laat klaar.
Maandag 6 juni. Queens birthday dag. Ze vieren hier de verjaardag van de Britse koningin dus nog een feestdag em weer een dag aan het werk. Mijn baas had verwacht dat het smoor druk zou worden maar in plaats daarvan hadden we helemaal geen klanten.
13499453_10153557087480966_840640145_oWoensdag 8 juni. Het was Lydia haar vrije dag dus we gingen samen gezellig lunchen bij de Chinees. Daarna zijn we kletsen de hele stad door gewandeld, tot aan de mount en bij het water langs. S’avonds op de bank met Stu tv gekeken. We hadden kijkers voor onze kamer aangezien we de huur hadden opgezegd en we snel zouden verhuizen dus het was de hele dag mensen in en uit
Donderdag 9 juni. Overdag lekker gewandeld en gelezen. Ik hoorde dat onze kamer al verhuurd was per 23 juni! Goed nieuws. S’avonds toen we tv zaten te kijken vroeg Stu of ik naar Fiji wou, ja natuurlijk wil ik dat maar dat kan toch helemaal niet. Hij had research gedaan en een goedkoop ticket gevonden voor 24 uur en een wwoofing bedrijf(lees follow the sun) Binnen een uur was het geboekt en hadden we het meeste geregeld. Geen Wellington maar Fiji! Hoe gaaf!
Zaterdag 11 juni. Overdag zijn Stu en ik gaan lunchen aan het strand en daarna een stukje over het strand gewandeld. Ik moest om 5 uur weer werken maar het was hartstikke rustig, de eerste rugby wedstrijd van het jaar was op tv dus iedereen zat in de kroeg de wedstrijd te kijken. Ik kreeg vroeg vrij dus ben naar de kroeg gerent waar Stuart en Nicola en Daniela de wedstrijd zaten te kijken. Was erg gezellig en zo veel mensen! Het zou als een EK wedstrijd thuis zijn geweest al we mee hadden gedaan….
Zondag 12 juni. Samen met Stuart naar Bayfair geweest. Zonnebrand, aftersun etc ingeslagen om mee te nemen naar Fiji. Ook wat boodschapjes gedaan. S’avonds weer gewerkt.13499606_10153556851735966_119151467_o
Maandag 13 juni. We waren onderweg naar de hotpools toen Stuart zei dat we misschien de laatste nhl ijshockeywedstrijd wel konden kijken in de kroeg waar we de rugby wedstrijd hadden keken. We gingen binnen vragen of dat kon en yes daar zaten we, met z’n tweeen naar de het grote scherm te kijken met niemand anders daar om 12 uur smiddags. Stuart was zo blij. We hebben de hele wedstrijd gekeken. Daarna naar de hotpools geweest.
13441981_10154984961867846_2094517360_oWoensdag 15 juni. We hadden savonds het afscheid van Lydia. Zij vertrok vrijdagochtend naar Wellington en gaat in de buurt van wellington in een skiresort werken. We dronken wijn, champagne, bier, tequillashots. Ik ben nog nooit zo aangeschoten geweest. Het was een erg gezellige avond met ontzettend gezellige mensen. Lydia, Daniela en Nicola, een frans stel en Maria uit Argentinië. Om 12 uur bij de Mcdonalds afscheid genomen van Lydia. Wel jammer hoor!
Donderdag 16 juni. Een ongelofelijke kater dag. We hebben de hele dag geslapen en de hele avond voor pampus op de bank gelegen.
Vrijdag 17  juni. Ik ben weer naar Bayfair geweest voor een paar boodschappen en heb wat spullen ingepakt. De was gedaan en eten gekookt en toen gewerkt. Het was best wel druk. Een prima dag
Zaterdag 18 juni. S’ochtends alle spullen verzameld en geprobeerd in te pakken. We hebben de hele middag op de bank liggen tv kijken. Om 4 uur moest ik werken. Het was best wel druk, tot 8 uur want toen begon de rugby wedstrijd weer. Ik was om 9 uur vrij, Stuart, Nicola en Daniela zaten weer de wedstrijd in de kroeg te kijken dus ben daar heen gelopen en heb de rest van de wedstrijd gekeken.

Vandaag is verder een luie dag, vanavond moet ik weer werken. Dinsdag verhuizen we naar Nancy en daar blijven we wonen tot we naar Fiji gaan. We blijven beide nog tot het einde doorwerken. Het is gek om afscheid te nemen van mensen, mensen die echte vrienden zijn geweest de afgelopen maanden. Natuurlijk zeg je tegen iedereen; see you soon! Maar eigenlijk weet je wel dat je lang niet iedereen ooit weer eens gaat zien… Ik kan niet wachten om naar Fiji te gaan! Tijd lijkt nu voorbij te kruipen… Nog 2 weekjes…..

have a nice week!

 

One Comment on “Heel normaal…

  1. Tja dit is een tijd van regelen,inpakken,afscheid nemen van mensen en t strand en de maandelijkse kroket maar er komt weer wat moois voor terug lees ik ! Sukses met alles ! Xg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *