Las Vegas

5 oktober 2015

Sin City! Een verrassend leuke stad! Wanneer je een roadtrip door West Amerika doet moet je zeker Las Vegas niet overslaan. Vanuit Nederland heb je een retourticket vanaf €600.
Als je op tijd je hotel boekt en het buiten het weekend houdt heb je voor een leuke prijs een prachtig hotel aan de strip. Je hebt niet meer dan 3 dagen nodig in deze stad

 

5 Must Do’s & must See’s in las Vegas

download (49)1. Las Vegas sign

natuurlijk! Het Las Vegas sign, dat mag je echt niet missen. Het is kleiner dan je verwacht en eigenlijk stelt het niet zoveel voor maar je bent en blijft en toerist en je moet het eigenlijk wel gezien hebben.

2. Een buskaartje 

huh? Een buskaartje? Ja een buskaartje! De strip, het belangrijkste deel van de stad, is zo’n 7km lang. Las Vegas ligt in de woestijn dus overdag is het bloody hot. Je loopt en je loopt en de put gaat er snel uit, dan denk je goh bestond er maar iets met airco wat me overal heen kan brengen en dat is er! Voor 8dollar heb je een 24 uurs kaartje wat voor heel het centrum geldig is.

3. De bellagio fontein

 

Elke avond om elke 15 minuten gaat voor het Bellagio een enorm water spektakel van start. Het water spuit tot wel 140 meter hoog en elke keer een ander nummer en een ander ritme echt een spektakel om te zien.

4. Titanic exhibition 

In het luxor hotel is de titanic exhibiton. Zolang deze er is is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. voor 35 dollar heb je een kaartje. Deze laat de geschiedenis van de titanic zien en het voelt soms echt alsof je op de boot zelf staat met de geluidseffecten en de temperatuur. Van begin tot eind laten ze je alles zien. Er zijn dingen te zien die ze terug op de bodem van de zee hebben gevonden en het is onwerkelijk wat ze terug hebben gevonden. Potten en pannen en bordjes en glazen, alles nog intact! Erg indrukwekkend!

5. Paris, Venice en New York new York

Natuurlijk dat is ook iets waar las vegas bekend om staat. Je kunt gaan eten in de eiffeltoren, varen op het water van venetie of je door New York wanen!

Naast dit moet je natuurlijk een casino in, een paar elvissen op straat zien en heel veel trouwjurken! Het is een hele leuke stad met ontzettend veel toeristen en een heerlijk sfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *