New Month, new plans

Een nieuwe maand, nieuwe plannen. Mijn haar is geverfd, ik heb een neuspiercing laten zetten en we hebben nieuwe plannen. Spannend! Wij zijn klaar voor de volgende stap!

Na 3 maanden in de Mount hebben we besloten dat het tijd is voor iets anders. Ik ben gek op deze plek maar qua werk wordt het alleen maar minder, nu het winter wordt. Het kiwi seizoen is bijna afgelopen en ik heb niet genoeg uren, Stuart mist de stad, ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom gaan we verhuizen!
Naar Wellington. De hoofdstad van Nieuw Zeeland.
We vertrekken op vrijdag 24 juni. Bustickets zijn geboekt en huisgenoten en werk zijn ingelicht. Windy Welly it is! Een stukkie kouder en winderiger. Maar een leuke nieuwe uitdaging. Een stad met hopelijk meer werk, nieuwe mensen, een andere omgeving oftewel: een leuke uitdaging! Ik heb er zin in!
We gaan voorlopig in een hostel wonen en we zijn al volop op zoek naar werk.

Hopelijk is Wellington een goeie bestemming voor ons om de winter door te brengen. Hoe lang we er zullen blijven, dat weten we nog niet. We zullen zien hoe het gaat!

7 Comments on “New Month, new plans

  1. Dus toch weer verder ? Goed idee ook al is t prachtig waar jullie nu zijn? Je hebt maar een jaar om t land te ontdekken dus moet t ook wel eens zijn. Je haarkleur is mooi geworden ! Neuspiercing kon ik niet goed zien ben benieuwd of jullie huis en werk kunnen vinden we zien t vast wel xg

  2. Wauuw wat een leuke nieuwe plannen!
    Heeel veeel succes toppers!
    Ennn wat zie je er fantastisch mooi uit!

  3. Wow, leuk zo’n nieuwe uitdaging. Ben benieuwd wat jullie daar gaan doen qua werk en of het hostel voor iets anders omgeruild gaat worden op den duur. Wel lekker die vrijheid die jullie zo hebben!

  4. Mooi dat jullie zo ‘cool en flexible’ zijn om je boeltje weer op te pakken om je kansen elders te gaan zoeken, het schijnt een prachtige stad te zijn en bovendien kun je net buiten de stad blijkbaar zeehondjes van heel dichtbij zien, ook leuk;-)
    Succes en veel genietmomenten gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *