Omgekeerde wereld..

De dagen worden korter, de avonden langer, het wordt kouder, kerst komt eraan. Oh nee, wacht, het is 24 mei?! We leven in een omgekeerde wereld, de maan is op z’n kop, de seizoenen omgedraaid en winter is coming! Deze week een reisdagboek! Wat hebben we de afgelopen weken gedaan?

Stu was ziek op mijn verjaardag(weet je nog? I have the time of my life)
Ik dacht eerlijk gezegd dat meneer een kater had. Dit bleek niet het geval want dinsdag(10mei) kreeg ik zelf een gevalletje van de kotseritis,  x5. Stuart hoefde maar 1 keer over te geven, ik wel 5 keer. Geen oog dicht gedaan. 2 dagen flink rustig aan gedaan. Het noro virus waarschijnlijk. Ik voelde me vrijdag weer top fit, Stuart nog steeds niet. Maar goed hij is een man hé… Ik ging zaterdag en zondag weer gewoon aan het werk. Stuart deed het wat rustiger aan. We hebben wat tijd op het strand doorgebracht. En zondag op zijn vrije dag naar het winkelcentrum geweest. We hadden inmiddels onze huisgenoot ook ziek. En aangezien hij ook een man is was hij ook direct een week ziek.
Schermafdruk 2016-05-18 11.30.53Maandag 16 mei ging Stuart weer terug aan het werk.
Dinsdag hoefde hij niet te werken. We zijn de mount op gehiked. Het was een prachtige dag. Niet te warm, niet te koud en wat is het uitzicht aan de top prachtig! Dinsdagavond had ik afscheidsetentje van Sabrina in Astro Lab en Stuart ging met zijn collega’s daar eten.
Woensdag ging Stuart weer terug aan het werk. Lydia had de dag vrij dus ben ik met haar ergens gaan lunchen en zijn we naar de hotpools geweest. Dat is een zwembad met prachtig uitzicht op de Mount. Het water komt 60m onder de grond 13282238_10153504546635966_422662247_nvandaan en is een heerlijke temperatuur. 38c. We hebben een paar uren zitten kletsen. Girl time is ook wel es fijn!
Donderdag 19 mei ben ik boodschappen gaan doen en heb ik rond het winkelcentrum gewandeld.
Vrijdag 20 mei was er weer geen werk voor Stuart en zijn collega’s. We hoopten dat we met z’n allen ergens heen konden maar niemand had tijd of zin. Jammer! Wij hebben zoveel zin om een dagje de stad uit te gaan. Maar we hebben geen auto en met openbaar vervoer kom je niet heel ver voor maar 1 dag heen en weer. Ik was wel een beetje teleurgesteld. We zijn dus maar ergens bij het strand een terrasje gaan pakken en taart gaan eten, wat een straf…  Ik moest s’avonds werken.  Op het werk kwam mijn baas naar me toe en zei dat we ene stukje moesten rijden, ik vond t een beetje raar aangezien we veel reserveringen hadden. Mijn fiets was blijkbaar gestolen en hij wou m gaan zoeken. Niet gelukt natuurlijk. Beetje jammer! Nu heb ik geen fiets meer!
Zaterdag 21 mei Het regende de hele dag dus ben ik zo veel mogelijk binnen gebleven. S’avonds weer lekker gewerkt.
13296161_10153504546680966_19004525_nZondag 22 mei. Stu zijn vrije dag. We hebben geluncht bij Mc Donalds(Maccas noemen ze dat hier) en thuis gereacherd naar what is next. S’avonds heb ik weer gewerkt. Het was Sabrina(mijn Argentijnse collega) haar laatste dag. Ze hadden een tafel vol met eten voor ons gemaakt. Met z’n 6en hebben we gezellig gegeten en gedronken. Zooooo veel eten!!!! Het was heerlijk. Sabrina bracht me naar huis, aangezien ik geen fiets meer heb. In de auto afscheid van haar genomen, ze vliegt deze week naar Azië om verder te reizen. Mijn eerste vriendin in Nieuw Zeeland is vertrokken, wat heb ik een hekel aan afscheid nemen. It’s never goodbye, it’s always see you later!
Maandag 23 mei. Er was weer geen werk voor Stuart. Er is de afgelopen weken veel regen geweest en daardoor worden er geen kiwi’s geplukt. Samen met Stu ergens gaan lunchen en naar de hot pools geweest. Het was de koudste dag van het jaar 12 graden. Perfecte dag voor de hot pools dus. Eenmaal thuis kregen we een berichtje 13244686_1136494216371131_1097709004184430957_nvan onze Italiaanse vrienden of we wouden komen eten en film kijken. Om half 8 waren we in hun huis samen met Agusto en Daniela(argentinie en chili) en hun huisgenoten uit japan en engeland. Ze hadden spaghetti carbonara gemaakt en een aantal flessen wijn opengetrokken. We hebben heerlijk gegeten en vervolgens met z’n allen The Boss gekeken. Om 12 uur waren we thuisn
Dinsdag 24 mei. Stuart hoefde wéér niet te werken. Hij is boodschappen gaan doen en ik ben naar de bank geweest. Het is een koude regenachtige dag.

We zijn bezig met plannen voor de aankomende maanden. Er gaan wat dingen veranderen maar dat houdt ik nog even geheim! Plan update komt binnenkort!

Have a nice week!

cam2

One Comment on “Omgekeerde wereld..

  1. Dat is weer leuk even zo’ n update! Jammer van jullie virussen daar is niks aan! Gelukkig was je er weer gauw bovenop hoe meer je eruit kotst hoe eerder je weer beter bent schijnbaar haha! Jullie herfstweer is ons lenteweer wij hadden gister 10 graden en t regent veel ! Jammer van je fiets ! Ook heel onhandig zonder. Ben benieuwd naar jullie nieuwe plannen! Xg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *