Ongesteld op reis.

Nog eentje voor de dames onder ons. De heren mogen mee lezen hoor maar het worden bloederige verhalen. Ik heb na mijn laatste blog vragen gekregen over hoe ik dat doe met menstruatie onderweg. Daar ga ik dus nu even vrolijk over vertellen.

Persoonlijk
Hé Far moet dat nu zo persoonlijk? Wil je dat echt wel kwijt? Nou ja eigenlijk wel. Want ik heb een aantal vragen hierover gekregen en ik begrijp dat er vragen over zijn en dit zijn vragen die je niet één, twee, drie aan jan en alleman durft te vragen. Vandaar. En waarom ook niet? Het hoort bij het leven! Vrouwen worden nu eenmaal ongesteld!

Hoe doe ik dat onderweg
Als je mijn vorige blog hebt gelezen weet je dat ik op zoek ben naar een ander anticonceptie middel. Je kunt over een paar dagen lezen wat de uitkomst is. De afgelopen 10 jaar ben ik aan de pil geweest. Dus ook in mijn high school jaar in Amerika, ook in zuid oost Azië en ook op deze wereld reis. Ik ben behoorlijk trouw in het innemen en vergeet hem eigenlijk nooit. Ik neem bijna elke maand mijn stopweek behalve als ik weet dat ik mijn stopweek op het strand of het zwembad wil liggen. Dan vind ik dat toch iets comfortabeler om het even uit te stellen. Dan heb je iets minder gedoe. Maar ik stel mijn menstruatie nooit langer uit dan 2 maanden. Op reis heb ik sowiso altijd een doosje tampons mee en 10 stuks maandverband want je wilt immers niet zonder komen te zitten en als je ergens in de middle of nowhere beland is dat toch wel fijn om bij je te hebben. Voordat ik naar zuid oost Azië vertrok hoorde ik dat het best lastig was om die dingen te vinden dus had ik zelf genoeg mee genomen. Achteraf viel dat wel wat mee want je kon het gewoon in elke stad wel krijgen (apotheken ed. hebben beide wel te koop) Wanneer je onderweg bent moet je er, net als thuis, voor zorgen dat alles schoon en hygiënisch blijft. Dus neem (wegwerp) washandjes mee of hygiënische doekjes

Ik hoop dat je hier iets aan hebt, als je nog vragen hebt, stuur me gewoon een berichtje.

 

One Comment on “Ongesteld op reis.

  1. Pingback: Uitslag: Anticonceptie op reis. | Fartravels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *