San Francisco

5 oktober 2015

San Francisco… Where to start.. Het is een ongelofelijke bijzondere stad. Prachtige architectuur, de golden gate bridge, een bijzondere cultuur, alcatraz, de cafés en winkeltjes etc. Daarnaast is het wel erg prijzig. Je betaald voor een kampeer plaats 125dollar per nacht, voor een motelkamer gemiddeld 150 dollar en een hotelkamer 180 dollar per nacht. Eten en drinken ben je per maaltijd 30dollar kwijt. Toch is het het wel waard hoor!

5 must see’s en must do’s 

 

download (38)1. Hop on hop off tour

Hoe cliché en echt toeristisch. Maar toch is het in San francisco erg leuk. voor 35dollar heb je een 24uurs buskaartje en de bus laat je de hele stad zien; de golden gate bridge, downtown, alle bijzondere huizen, wijken en parken. Je ziet alles in een korte tijd!

2. De Golden gate Bridge

Dit kun je niet missen, deze 5 kilometer lange brug moet je eens in je leven over heen zijn geweest. je kunt er over heen wandelen, fietsen of rijden. Er zijn allemaal fantastische uitkijkpunten, en op een heldere dag kun je vanaf de andere kant de stad erg goed zien!.

3. Alcatraz

Zelf niet geweest maar erg goeie verhalen over gehoord. Zorg er voor dat je minstens 3 maanden van te voren deze tour boekt want het is ontzettend snel uitverkocht! Je kunt zeker niet wachten tot je er bent want het is weken van te voren al uitverkocht.

4. Fishermans warf

De toeristplace to be, hier zijn de souvenierwinkeltjes, hop on hop of verkooppunten, ontelbaar veel restaurantjes met mooie uitzichten op de haven en madam tussauds, theaters etc.

5. Ga met de kabeltram

San francisco is vol met heuvels, smalle straatjes en weggetjes. Je kunt met de populaire kabeltram de stad door. Wees er op tijd bij want er staat vaak een lange rij!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *