Verrassing!

Plans change all the time. Dat ben je inmiddels denk ik al wel van mij gewent.  Mijn volgende bestemming is niet een bestemming die op de planning stond voor een lange tijd. Maar toch na wikken en wegen besloten er weer heen te gaan. Verrassing! Ik ben in …

 

Nederland! Ik heb besloten een maandje naar huis te gaan. Honey, I am home!!!

Stuart boekte zijn vliegticket naar Canada en vroeg wat mijn plannen waren. Ik wist het niet; reizen door de South Pacific misschien? Terug naar de winter van Nieuw Zeeland? “Waarom ga je niet ook naar huis?” zei Stuart. “Doe niet zo gek” zei ik “dat is toch veel te duur, en ik hoef niet zo nodig naar huis”
Maar toen zat het in m’n hoofd. Ik kreeg vlinders in m’n buik. Het zou toch ook wel even leuk zijn om naar huis te gaan, mijn familie en vrienden te zien en mijn collega’s. What the hell, waarom ook niet? Dus vorige week boekte ik mijn ticket.

Afgelopen woensdag vloog ik van Fiji naar Auckland, daar sliep ik een nachtje in een hostel en donderdag ochtend 9 uur(Nieuw Zeelandse tijd) begon ik aan mijn reis. 12 uren en 40 minuten was ik onderweg naar China, daar had ik een 7 uur lange lay-over. Vervolgens nog een vlucht van 11:30 en toen kwam ik vrijdag ochtend om half 7(Nederlandse tijd) na 30 uren reizen aan op Schiphol. Aangezien het een verrassing was dat ik thuis zou komen moest ik zelf mijn weg naar huis vinden: 2 treinen, een bus en 3,5 uren verder kwam ik in Kollum. Ik liep het oprit op en daar stond heit, die natuurlijk ontzettend verrast was. En 5 minuten later zat ik op de bank ik mijn eigen thuis.
Ik kan nu natuurlijk uitgebreid uitleggen hoe verrast iedereen was maar dat is vanzelfsprekend. Iedereen was erg blij mij te zien en niemand had het verwacht. Missie geslaagd.

Inmiddels zitten we lekker op de camping in Sneek, hier zal ik de komende 2 weken met mijn familie doorbrengen. Wat is het fijn om thuis te zijn, iedereen te zien, Nederlands eten en Nederlands te praten.

Op 4 september vlieg ik terug naar Nieuw Zeeland!

x

 

15 Comments on “Verrassing!

  • Thanks. Lekker even thuis zijn! Ik vlieg 4 september weer naar nieuw zeeland. Daar blijven we tot maart. Dan terug naar Azië tot juni en canada tot november. Daarna ijsland en de faroe eilanden en terug naar nl voor kerst 2018. 2019 wordt zuid amerika en afrika. Maar zo ver zijn we nog lang niet. Wat zijn jullie plannen?

 1. Wauw dat is nog eens een leuke verrassing voor je familie! Als het hier een beetje lekker weer is, is het vast geen straf om gezellig met je familie op de camping door te brengen 🙂 . Geniet ervan!

  • Ja hartstikke leuk he! Iedereen was zo blij! Zeker geen straf om op de camping te zitten. Heb je net iets meer quality time dan wanneer je thuis bent. En nu geniet je van elk straaltje zon dat de tent op komt. Dankjewel! Zal ik zeker doen 😉

 2. Kon je een beetje makkelijk in Kollum komen? Vind het tegenwoordig een ellende die paar busjes die nog rijden daar :’)

  Anyway fijn dat je even thuis bent! Voor je het weet zit je al weer in het vliegtuig naar je volgende avontuur xx

  • Haha ja ik kon gelukkig zo in de bus stappen uit de trein! Inderdaad. Het is ook maar voor een maandje dus ik ga er nu extra van genieten. Dankjewel!!

 3. Wat leuk zeg! Weer in viva hollandia!
  En wauuw wat heb je daarna weer héérlijk veel plannen!! Topper!
  Liefss en een dikke knuffel Lotte

  • Thankss. Yes voor een maandje! Plannen en tijd genoeg. Nu eerst even thuis genieten! Misschien zie ik je nog wel ;). Liefsss xx

 4. Aaah leuk zeg! Fijne surprise voor je familie!
  En wat een plannen alweer voor hierna! Vind ik mooi om te lezen.

  Geniet ervan in het Hollandse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *