About

Hallo!
Ik ben Fardou, oftewel Far. Samen met mijn Canadese vriend Stuart reis ik de hele wereld over. Van Marokko naar Nieuw Zeeland en van Amerika naar Indonesië. Sinds januari 2016 zijn wij op een reis rond de wereld voor onbepaalde tijd.

Het reisvirus heb ik te pakken sinds mijn 16e, toen ik een high school jaar in Amerika deed. Daarna volgenden vele citytrips en vakantie tot ik in 2015 besloot 3 maanden door Zuid Oost Azië te reizen. Daarna werd mijn travelbug alleen nog maar meer aangewakkerd en ontmoette ik Stuart met wie ik, ook in 2015, 5 weken door Amerika en Canada ging reizen. Op dat moment hebben we de knoop doorgehakt en besloten mensen van de wereld te worden en non stop te gaan reizen voor een x aantal jaren om zo veel mogelijk te zien, ontdekken, proeven etc.

Op Far Travels schrijf ik over diverse bestemmingen, budgetteren, persoonlijke verhalen, reisdagboeken en alle andere dingen die bij reizen komt kijken. Ook laat ik je een kijkje in de wereld van Far nemen door middel van foto’s en film!

Mocht je vragen hebben of persoonlijke tips willen stuur me dan een e-mail of vul het contact formulier in bij contact. Je kunt me ook volgen op facebook en instagram!!

Lees hier mijn bezochte landen
Verhalen lezen over andere blogs die ik heb geschreven of interviews die ik heb gedaan? Klik dan hier