Mijn bucketlist staat vol met alle kleine dingen die ik gedaan wil hebben in het leven. Daar heb ik dus nog even de tijd voor(daar gaan we in ieder geval vanuit). Maar er zijn een aantal grote reizen die ik de komende 5 jaar wil gaan maken. Dit zijn echt mijn droomreizen. We zullen dus ook proberen dit in onze wereld reis te passen. Hier een lijstje met de reizen die ik echt graag wil maken. 10x mijn droomreizen!


– Transiberië express
– Overland van Kenia naar Zuid Afrika met een 4×4 of een truck.
– In Nepal de ABC en/of Mount Everest Base camp hiken
– Een cruise doen naar Antartica
– Een oceaan oversteek maken met een zeilboot
– Een working holiday in Australië
– De Alaska highway rijden via de Canadese Rockies
– Een aantal van de Great Walks doen in Nieuw Zeeland
– Met de Hemeltrein van Tibet naar Beijing
– Backpacken door Zuid Amerika

5 reizen die ik al heb kunnen afstrepen

– 3 maanden backpacken door Zuid-Oost Azië
– Roadtrip door de westkant van de States
– Working Holiday Nieuw Zeeland
– High school jaar in de VS
– Kamelen rijden en slapen in de Sahara woestijn

 

Wat zijn jou droomreizen? Welke van mijn lijstje zou jij het liefste willen doen?

Author

4 Comments

 1. Jaa! De transmongolië expres staat heel hoog op mijn lijstje! Daarnaast wil ik echt heel graag naar Torres del Paine en daar de W-trek hiken! Die Hemeltrein klinkt trouwens ook heel gaaf! Ga ik opzoeken!

  • fardou Reply

   Gaaf! Leuk! Ik zal die W-trek es ff googlen ;). Wie weet komt die ook nog op de lijst 🙂

 2. Leuk lijstje! De afgelopen jaren heb ik ook al mooie dingen af kunnen strepen: roadtrip in het Zuidwesten van Amerika en een backpacktocht in Australië. Maar er zijn nog genoeg dingen om te doen, zo wil ik heel graag nog eens naar Hawaii en Ecuador (Galapagos). En ik ben nog nooit echt op reis geweest in Azië, toch wel iets wat je af moet strepen toch?

  • fardou Reply

   Gaaf hoor!! Dat zijn zeker leuke reisjes. Ja hawaii en Galapagos zijn ook wel erg leuke bijzonder!! Er zijn zo veel gaafe dingen om te zien en te doen!! Oh ja! azië is zeker een must do. Heb je nu een goed excuus 😉 gaan! ?

Write A Comment