Inmiddels heb je waarschijnlijk wel gelezen waar wij heen gaan dit jaar. Man wat een plannen en wat heb ik er veel zin in!
Ik ben gek op het maken van lijstjes zoals je inmiddels wel weet. Ik heb een bucketlist gemaakt van de dingen die ik graag wil gaan doen en zien tijdens onze reizen in 2017!


Ja die lijstjes, zo heb ik een hele bucketlist (zie hier). Van mijn buckelist heb ik een aantal punten genomen die ik hoop te kunnen af te strepen in 2017!
De Taj Mahal zien
Een van de 7 wereldwonderen, een must see in mijn bucketlist. Een van de voornamelijkste redenen dat we naar India gaan is om deze te bewonderen!
Chillen op de Palawan islands
1 word, Paradise! Wat heb ik onwijs veel zin om de stranden en blauwe wateren van de Filipijnen te ontdekken op de mooiste stranden ter wereld!
De Chinese muur bewandelen
Deze staat toch al wel heel lang op mijn bucketlist en aangezien van vanuit China naar Canada vliegen zit de kans er dik in dat we een bezoekje brengen aan dit wereldwonder
Met de hemeltrein
De hoogste treinreis ter wereld van Bejing naar Tibet, hoe gaaf!
Naar Alaska
Met de auto, boot of trein, het maakt me niet uit hoe, maar wat lijkt het mij vet om de ongerepte natuur van Alaska te zien.
Een wilde beer spotten
En als we dan toch in Alaska zijn(of Canada) dan is de kans toch zeker wel groot dat we een wilde beer spotten, toch? Ze schijnen regelmatig door de straten van Noord Vancouver te lopen ook dus who knows. Fingers crossed!
Mount Everest bewonderen
Beklimmen zal m niet worden, maar als ik deze berg van een afstandje kan bewonderen ben ik al heel happy.De hoogste berg ter wereld is toch wel een must see!
Olifanten in het wild zien
Ik vind het zo verdrietig om deze prachtige beesten in gevangenschap te zien, daarom hoop ik een olifant tegen te komen in een van de nationale parken in Azië waar ze gelukkig vrij rond kunnen lopen.
Een roadtrip van oost naar west Canada
Van oost naar west, van west naar oost, ik wil Canada verkennen! Het land waar ik misschien in de toekomst wel ga wonen! Dat wil ik wel verkent hebben voordat ik me er ga vestigen ik moet toch zeker wel weten hoe Toronto, Ottawa en Saskatchewan er uit zien!
Naar de rockies
En als we dan toch onderweg zijn in Canada dan moeten we ook zeker de Canadese Rocky mountains bezoeken. Banff, Jasper en Morain lake staan al tijden hoog op de lijst!
Kamperen en wakker worden met een geweldig uitzicht
Nog zo eentje die we waarschijnlijk in Canada kunnen afstrepen!
Het noorderlicht zien
In het Noorden van Canada en Alaska hebben we een grote kans het noorderlicht te kunnen zien in het najaar. Deze staat toch wel op menig mens bucketlist en ik hoop ook zeker dit mee te kunnen maken.
Zwemmen in een rooftop zwembad
Ja misschien een beetje gek maar ik ben gek op uitzichten van steden en het lijkt me zo vet om met een geweldig uitzicht te zwemmen. Singapore of Kuala lumpur lijkt me een goede plek hiervoor!
Orang Oetans in Borneo
Deze prachtige dieren zijn alleen te vinden in de regenwouden van Borneo en Sumatra. We hopen deze te kunnen spotten in een nationaal park in Borneo.
Kanoën in Canada
De Rockies lijkt me een perfecte plek om een kano te pakken en over emerald lake te kanoen. Genieten van de rust, natuur en elkaar.
Terug naar Devils Lake
Het is deze zomer 7 jaar geleden dat ik een high school jaar deed in Noord Dakota. Ik ben nooit meer terug geweest en dat zou ik wel ontzettend graag willen. Vanaf Vancouver is het 24 uren rijden naar Devils Lake. Ik moet Stu nog een paar keer lief aankijken maar ik hoop heel erg dat ik iedereen weer eens kan zien.
Snorkelen met whale sharks
Ik heb een ongelofelijk onderwater vrees. De laatste keer dat ik durfde te snorkelen is zo’n 10 jaar geleden maar ik hoop dit echt te overwinnen dit jaar én te kunnen zwemmen met wilde whale sharks in de Filipijnen. Man hoe cool is dat?

 

Dare to dream. Hoe vet zou het zijn als we een aantal konden afstrepen! We zullen het aan het eind evan het jaar zien ;). Welke van deze zou jij het liefst willen  afstrepen?

Wil je zien waar wij heen gaan dit jaar, dat kun je hier terug lezen.

Author

4 Comments

  1. Ik kan geen keuze maken alles is zo bijzonder! Maar die stranden van de Filipijnen en het uitzicht vanuit de tent lijkt me geweldig !hoop dat je van al die uitzichten een foto maakt ben zo benieuwd! Mooie lijst ! stuk voor stuk geweldig hoop dat t allemaal lukt!!!!

  2. Ditte Zwaan Reply

    En ga je nu eerst nog je bucketlist Nieuw-Zeeland nog afwerken? Geniet ervan!

  3. Het Noorderlicht zien staat hoog op mijn lijstje. Lijkt me heel erg gaaf. Veel andere dingen van je lijst ook, maar zwemmen met haaien sla ik over, haha.

  4. Pingback: Mijn reishighlights van 2017

Write A Comment