We vierden halloween, gingen naar een ijshockey wedstrijd en ik danste in de sneeuw! Lees mijn reisdagboek van de afgelopen weken!

Week 11

Donderdag 26 oktober
Om 12 uur sprak ik met Victoria af om koffie te gaan drinken. We zaten een paar uren heerlijk in de zon met een bakkie. Om 2 uur liep ik naar huis om even snel te douchen, en m’n tas in te pakken. Om half 4 kwam Erik me ophalen. Ik ging een nachtje bij Erik en Amanda logeren. Ik ging mee boodschappen doen en we haalden een pizza en keken netflix tot diep in de nacht.

Vrijdag 27 oktober
De volgende dag moest Erik werken en Amanda had een afspraak van een paar uur dus paste ik op Zayne, hun 2 jarige zoontje. Dat ging prima, om 1 uur was Amanda weer thuis en gingen we hun hele huis versieren voor halloween en keken we nog meer Netflix. Om 7 uur kwam Stuart mij weer ophalen. Ik had een enorme hoofdpijn dus ben thuis meteen naar bed gegaan

zaterdag 28 oktober
Toen ik wakker werd voelde ik me al een stuk beter. Ik had super veel zin in vandaag, de dag van ons halloween feest! Stu en ik gingen ergens brunchen en de laatste dingen op halen voor onze outfits. Eenmaal thuis gingen we de pompoenen carven. Zo leuk! We maakten het huis klaar voor het feest, verkleedden ons en om 8 uur kwamen de eerste mensen. Het was een zeer leuk feest. Ik was verkleed als een unicorn, en Stuart was een een grote baby en daarna de green giant. Iedereen was verkleed. Er waren wel 40 mensen ofzo. Het was top tot Stuarts vader iedereen het huis uit stuurde om 1 uur. Vraag me niet waarom, nog steeds een beetje vaag. Ik baalde als een stekker en ben even een stukje gaan lopen om af te koelen. Maar het feest was verder hartstikke leuk hoor, tot dat moment

Week 12

zondag 29 oktober
Stu was niet zo fit. We gingen ergens sushi eten en de rest van de dag Stranger things kijken.

maandag 30 oktober
Stu bleef ziek thuis dus spendeerden we de hele dag met het kijken van Stranger things. ‘S avonds was er een hockey wedstrijd op tv die natuurlijk gekeken moest worden!

dinsdag 31 november
Erik’s moeder had mede vorige dag gebeld of ik met haar en Rachel (die mee ging kamperen met Thanksgiving) mee wou wandelen met Zane. Ik ging daar dus om 1 uur heen. We dronken koffie en gingen vervolgens een paar uren wandelen. Hartstikke leuk! ‘S avonds was het echt halloween. Door de hele straat liepen verkleedde kinderen te trick or treat ‘en, Stu en z’n vader staken vuurwerk af want dat doe je met Halloween. Super leuk om eens mee te maken.

woensdag 1 november
Rachel pikte me om 1 uur op. We gingen een stuk wandelen in Deep cove. We parkeerden de auto en wandelen langs het water en de mooie huizen. In deep cove gingen we ergens koffie drinken en vervolgens liepen we weer terug. ‘S avonds keken Stu en ik weer een Canucks ijshockey wedstrijd! Zo leuk

donderdag 2 november
Ik had een lekkere chilldag. Het regende nogal dus spendeerde ik mijn dag binnen op de bank met een dekentje. Heerlijk.

Vrijdag 3 november
‘Sochtends ging ik te sporten. Stuart was smiddags om half 3 al thuis van z’n werk dus lagen we al snel lekker languit op de bank Stranger things te kijken, we gingen in de hot tub en ‘savonds kwam ik erachter dat de working holiday voor Canada visum aanvragen weer geopend was die dag dus ben ik meteen gaan aanvragen. Mooi op tijd!

zaterdag 4 november
Toen we wakker werden sneeuwde het een beetje, we besloten naar de ski berg te rijden zo’n 15 minuten van Stu’s huis om echte sneeuw te zien. Er lag al een behoorlijk pak sneeuw! Het is een tijd geleden dat ik een echte winter heb gehad dus dit was super leuk. Thuis gingen we in de hot tub en keken we films en ’s avonds was er weer een ijshockey wedstrijd op tv!

Week 13

zondag 5 november
Het was een prachtige dag dus gingen we al vroeg weer op pad. Eerst naar de Cleveland dam. Hier zijn we best wel vaak geweest maar nog niet met de besneeuwde toppen op de achtergrond. Vervolgens reden we naar Stanley Park. Het was een prachtige herfst day. We kochten ergens lunch onderweg en aten het in het park op met een prachtig uitzicht over Noord Vancouver, waar wij wonen. Vervolgens gingen we ergens koffie drinken en een beetje de reisplannen bespreken voor volgend jaar, daar kwam niet heel veel uit. Eenmaal thuis stookten we een vuurtje in de open haart en genoten van de warmte en relaxten in onze heerlijke tv kamer!

maandag 6 november
Om 1 uur kwam Rachel mij oppikken, we gingen een stukje wandelen en vervolgens pakten we een terrasje met een kop koffie. Eenmaal thuis sprong ik onder de douche en relaxte een beetje. Stu was om 4 uur thuis van werk. We reden naar de seabus en pakten de seabus en skytrain naar het stadion want we gingen naar een ijshockey wedstrijd! Yay!!!!! De Canucks speelden Detroit en Stuart vader had een paar maanden eerder tickets voor ons geregeld. We hadden een prachtig plekje. Zo leuk om het in het echt te zien. De hele sfeer en alles. We waren natuurlijk gekleed in onze Canucks jerseys en sokken. De wedstrijd verloren we 3-2 helaas, maar toch leuk om mee te maken! Zou zo weer gaan!

dinsdag 7 november
Ik ben weer bezig geweest met het leren van m’n TEFL cursus. Om half 3 ben ik naar de sportschool gelopen en heb een uurtje gesport, Stuart pikte me om 4 uur weer op. ‘Savonds was er weer een ijshockey wedstrijd op tv. Lucky me! Heb tot nu toe nog maar 1 gemist.

woensdag 8 november
Ik ben de hele dag bezig geweest met m’n website. ‘S avonds zijn we met een groep vrienden gaan bowlen.

donderdag 9
Begin van de middag ben ik naar de sportschool gegaan. Vervolgens heb ik een beetje rond gewandeld in de mall en ergens een juice gehaald. Toen Stuart thuis kwam zijn we in de hot tub gesprongen. Het komende weekend was een lang weekend dus besloten we een hoteletje te boeken in de buurt.

Vrijdag 10 november
Ik ben sochtens weer gaan sporten en de rest van de dag geleerd en gerelaxt.

Week 14

zaterdag – dinsdag 11- 14 november
Van vrijdag op zaterdag nacht werd ik om half 4 misselijk wakker en heb ik van 4 tot 9 boven de wc gehangen. Ik baalde als een stekker want we hadden dat hotel geboekt en die moesten we nu verplaatsen. Ik heb de komende 3 dagen op bed en de bank gelegen en rustig aan gedaan. Zo zonde van dat lange weekend dat Stuart vrij had.

woensdag 15 november
Om half 12 zat ik met Stuarts moeder in de auto. We gingen naar het vliegveld maar dat moest met veel omwegen, eerst naar een tweede hans winkel en vervolgens gingen we ergens lunchen. Om half 2 waren we op het vliegveld om Stuarts broer en zijn vrouw op te halen. Super leuk, ik had haar al 2,5 jaar niet gezien. Ze is Amerikaans en komt vanaf vandaag hier wonen. We zijn nu met z’n 6en in huis. Maar met een extra meisje, super leuk.

Ik voel me inmiddels weer prima. De afgelopen weken waren weer druk en vol leuke dingen. Ik ben blij dat ik leuke mensen om me heen verzamel. En ik ga nog steeds naar de sportschool. Wat een verrassing. Ik vind het super leuk dat Kelly, Stuarts broer z’n vrouw hier nu is! Hier heb ik lang op gewacht. De komende weken gaan we vrolijk verder! 

Author

1 Comment

  1. Hey ben blij dat je het zo leuk hebt, jullie doen leuke dingen zo leer je het Canadese leven en gewoonten kennen . Jammer dat je ziek bent geweest precies voor t weekendje weg maar dat komt wel eens weer! Leuk dat je schoonzus er is dat is best gezellig als de mannen aan t werk zijn! Veel plezier weer de komende weken en groetjes aan Stu xxxx

Write A Comment