Vancouver is een fantastische fotogenieke stad vol met gems die fantastisch staan op jou feed. Hier zijn een aantal hospots die je moet bezoeken wanneer je in Vancouver bent.

Engelen vleugels in Kits

In het hippe Kitsilano vind je deze gave Engelen vleugels. Kitsilano vind je net over de brug richting het westen van het centrum. Een leuke regio met leuke winkeltjes en dus ook deze gave Instagrammable engelen vleugels! (TIP. Ben je groot fan van street art? In downtown Vancouver vind je veel leuke gekleurde steegjes!) 

Gastown

Wanneer je Vancouver bezoekt is Gastown een must! Gastown is vol met leuke restaurantjes, winkeltjes en prachtige architectuur. Dit prachtige gebouw vind je op de kruising van Water St en Powel St en Carral en Alexander St. Wat een plaatje toch?

Granville Island 

Sowieso een hele leuke plek om te bezoeken. Ontelbare leuke restaurantjes, toffe uitzichten en onder de brug op de heenweg en op de steigers vind je toch echt wel de perfecte instagram spots!

De hangbruggen

In stad en omgeving stikt het van de toffe hangbruggen. Mijn Instagram is er goed mee vertegenwoordigd. De bekendste en duurste is de Capilano suspension brug. Deze 140 meter lange brug is dan ook zeker een toffe. Verder vind je in dit park hangbruggen tussen de bomen. Heb je geen zin om een kleine $50 uit te geven aan een park ga dan gratis op de foto met de Lynn Canyon suspension brug. Als het even kan wanneer het regent want dan is er niemand.

Ga je iets verder buiten de stad ga dan naar de Cascade falls waar je ook een toffe brug naast een waterval vind of rijdt richtig Squamish en ga omhoog met de Sea to Sky gondel.

Met je fiets in Stanleypark

Een must do in Vancouver is een rondje over de Seawall door Stanley Park. De uitzichten onderweg zijn fantastisch. Schiet bijv. een plaatje met de Lion Gate brug of zoals bovenstaande foto; met de haven op de achtergrond!

Quarry Rock

Deep Cove over het algemeen is sowieso ongelofelijk foto geniet dus sla dit zeker niet over. Maar vanaf Quarry Rock heb je een prachtig uitzicht en dus zeker niet te missen op jou lijstje met hotspots! Lees hier meer over Quarry Rock en Deep Cove.

Zonnebloemen /Tulpen festivals

Niet alleen in Nederland vind je prachtige tulpen ook in de omgeving van Vancouver vind je ze in het voorjaar. Elk jaar in April is er een tulpen festival in Chilliwack. In Augustus kun je hier ook voor het zonnebloemen festival terecht!

De Othello Tunnels

Op ongeveer anderhalf uur rijden van Vancouver vind je Hope. Zoek Othello road op in de navigatie en het brengt je naar een park waar je prachtig kunt wandelen. In dit park vind je een aantal oude tunnels die in de vorige eeuw gebruikt werden als trein tunnels, door mensen gegraven en heel gaaf om door heen te lopen. De tunnels zijn open tussen april en oktober. In de winter hangen er ijspegels in de tunnels en is het dus erg gevaarlijk!

Volg je mij al op Instagram? 

 

Author

Write A Comment