Seattle is  een ontzettend leuke stad met veel te bieden, je kon eerder al van alles over de stad lezen hier. Maar Seattle is ook echt een food walhala. Er zijn leuke koffie tentjes, lekkere restaurants en plekken met fantastische settings! Welke plekken je echt moet bezoeken om een hapje te eten of een bakkie te doen lees je hier!

Koffie
Odd Fellows Cafe

In Capitol Hill vind je het koffiehuis om lekker te lunchen en een bakkie te doen. Het heeft een hoog plafond in een oud gebouw met hele gave setting! Je wordt aan tafel bedient door vriendelijke bediening, de koffie smaakt prima, de lunch is lekker en het is een prima plek om even een uurtje bij te komen van de drukke dagen in de stad.

The London Plane

Deze plek is alles in 1. Het is een koffiehuisje, een plek waar je een paar boodschapjes kunt doen, een bloemen workshop kunt volgen, het is een wijn bar en je kunt het gebruiken voor evenementen. Deze prachtige plek met grote ramen is een must visit!

Eten

The Heart and the Hunter

Alleen voor het interieur moet je hier al een kijkje nemen. Dit prachtig leuke restaurant is zo mooi opgezet dat je niet anders kan dan met open mond om je heen kijken. Als je wil kun je zelfs een nachtje blijven slapen want The head and the hunter is een restaurant dat bij het Pali hotel hotel hoort. Het eten is een beetje aan de prijzige kant maar de service en interieur maken het de prijs helemaal waard!

 

 

 

Mr. Darcy’s

Op 2nd Avenue vind je Mr Darcy’s. Een leuke bar die alleen in de avonden open is. We lopen binnen en het is donker met kaarsen en een piano en een hand vol mensen aan de bar. Het voelt alsof je 60 jaar terug in de tijd bent gegaan. Maar wat een leuke tent! En ze hebben er ook een leuk happy hour, want ja daar houden we toch wel het meest van.

Rocco’s 

Echt en ik maak geen grapje, de allerlekkerste en grootste pizza die ik ooit gehad heb. Toen we de pizza bestelden en zeiden dat we m zouden delen keken ze ons wel even grappig aan en toen de pizza op tafel werd gezet snapten we waarom. Want hoe, in hemelsnaam, zou iemand ooit deze pizza in z’n eentje opkunnen. Maar man, wat fantastisch. Hou je van pizza? Ga dan lekker pizza eten bij Rocco’s

Poquitos 

Hou je van Mexicaans dan is het Mexicaanse restaurant Poquitos in Capitol Hill de place to be voor jou! Van nachos en quassedillas tot salades en taco’s ze hebben het er allemaal!

Meer over alle leuke dingen die je in Seattle kunt doen lees je hier

 

Author

Write A Comment