Zodra je voet aan land zet in San Pedro weet je dat je in het paradijs bent beland. Gekleurde huisjes, golfkarretjes en beach bars. Maar ons hoogtepunt was onze accomodatie Diamond Lodge Belize, een echte parel

San Pedro

Na een veerboot rit van anderhalf uur vanuit Belize city kwamen we aan op San Pedro een “eiland” in het Caribisch gebied. En het is alles wat je je voorsteld dat het is. Het heeft blauw water, de reggae muziek komt je tegemoet en overal waar je komt word je verwelkomt met een enorme glimlach. Er wonen hier zo’n 16.000 mensen en daarom kun je hier ook alles vinden dat je nodig bent. ATM’s, winkels, restaurants en beachbars. Onze bed & breakfast pikte ons op in een golfkarretje, want dit is je vervoer middel op het eiland. Overal waar je kijkt zie je mensen in golfkarretjes rijden, hoe leuk?!

Accomodatie

Eenmaal aangekomen in onze bed & breakfast net buiten het centrum worden we verwelkomt met meer glimlachen. De manager, Rose, geeft ons een fijne handdoek om ons mee op te frissen en vervolgens krijgen we een heerlijke cocktail met ananassap, Yum!  Rose laat ons vervolgens de geweldige accomodatie zien. Het opende eerder dit jaar, 2018, en is de eerste luxere boutique bed & breakfast van het eiland. En luxe dat het is. Er is een spa en een heerlijk zwembad maar het allerfijnste aan deze plek is de enorme keuken/woonkamer. Zodra je voet binnen zet voel je je thuis, je krijgt het warme gevoel van thuis komen. De chef is de grootste vriendelijke reus die je zult ontmoeten in je leven en koken datie kan! In de ochtenden kregen we de meest heerlijke ontbijtjes aan de fijne grote tafel. Pannekoeken, zelf gemaakt brood, eieren, worstjes, vers geperste sinaasappelsap en koffie. Met zo’n ontbijt kunt je direct een hele dag vooruit.

Na de tour krijgen we onze kamer te zien en die overtreft alle verwachtingen. We krijgen de suite. Een kamer die ook fijne warmte uitstraalt. En de inloopkast. Don’t even get me started. Mijn droomkast. Ik zou er wel in kunnen wonen! De kamer is fijn en heeft alles wat je nodig hebt, een badkamer, woongedeelte met koelkast en een bed. Het fijnste bed waar ik ooit in heb geslapen!

We spenderen onze dagen aan het zwembad en hangend in de heerlijke woonkamer. De gehele staff zijn de vriendelijkste en meest behulpzame mensen die je je maar mag wensen.

Fijne bijkomstigheden

Om 11 uur gaat het hek dicht maar er is 24 uur per dag security aanwezig die met alle liefde het hek voor de gasten opent. Elke dag om 3 uur heeft de cheff een fijne middagsnack klaar, zoals gember koekjes, heerlijk. En aangezien het mijn verjaardag was tijdens de dagen dat we hier verbleven werd er een taart voor me gebakken en kwam de hele staff voor me zingen, hoe speciaal. Over speciaal gesproken, de mensen van Diamond Lodge zorgen ervoor dat je je bijzonder en speciaal voelt en dat je tijdens je verblijf niks te kort komt

Ik kan niet anders dan aanraden om hier te verblijven, het was eerlijk een van de fijnste accomodaties waar wij ooit zijn verbleven. Wil je hier ook verblijven klik dan hier! 

 

Author

2 Comments

  1. WoW WoW WoW WoW
    Hier wil ik ook heen???
    Klinkt als een droom reis
    Genieten
    Xxx

  2. Pingback: Slapen en budget voor Mexico en Belize

Write A Comment