Deze maand was crazy. Hoe zoek je uit 1000 foto’s de beste plaatjes om deze maand te omschrijven. Dat lukt gewoon niet. Ik weet het, kill your darlings. Maar nee. Voor mij wordt gewoon de kortste maand van het jaar het grootst in foto’s. What an amazing month it was  

2 februari. We beklommen een berg om de zon te zien opkomen boven de bromo vulkaan. Het uitzicht was indrukwekkend.


4 februari. We scooterden vrolijk over het eiland Lombok!
5-15 februari
. Genoten van het leven op het strand. Gili T, Gili Meno & Gili Air.
We huurden een fietsje op Gili T.


 We lagen op het strand.


 Er is ook regen hier.


 En vonden de bekende schommelsWe genoten van prachtige uitzichten

17 februari. Weer een scootertje gehuurd. Deze keer de prachtige omgeving van Ubud. Met rijstvelden. En we hebben in een waterval gezwommen!20 februari. Met zonsopkomst zagen we de dolfijnen zwemmen voor de kust van Lovina!


21-24 februari. Onze laatste dagen in Indonesie spendeerden we met vrienden van Stu van thuis en het vieren van Stuarts verjaardag.


  
 25 februari. We kwamen aan in Sydney en reden direct naar Royal national park waar we de nacht doorbrachten.


  
 26-27 februari. Stuarts vriend van thuis liet ons Sydney zien.


We moesten ook op het strand liggen.


 28-29 februari.  De maand wordt afgesloten in de Blue mountains met prachtige uitkijkpunten

Een mooie kampeerplaats


En Enorme hikes naar prachtige watervallen.

    

Deze maand was geweldige. Maart wordt de maand dat we verhuizen naar Nieuw zeeland, daar op zoek gaan naar werk en ons backpack leven tijdelijk opgeven voor het werkleven. We zullen zien van volgende maand voor ons in petto heeft!!

Author

4 Comments

 1. Mooie foto’s goed beeld van de afgelopen maand! Zoveel in 1 maand gezien en wij ook! dus t is voor ons ook echt genieten! Veel sukses in New Zealand allebei xxg

 2. Fantastische foto’s. Dank dat jullie deze met ons willen delen. Geniet van de tijd dat jullie daar zijn. En eh……..,,,,,,,,,,,,,…. werkze?
  ? Derk

 3. Sandra Maass Reply

  Dag Fardou en Stuart,
  Ik volg jullie nu ook al een poosje en ben onder de indruk van jullie ‘ easy going’ houding.
  Het is een hele (next) stap om alles achter te laten om een onbekende tijd met allerlei onbekende mensen en avonturen te gaan zien en beleven! Het was zo tussen de regels doorlezend, niet altijd makkelijk, heimwee naar vertrouwde mensen en dingen, ga er maar aanstaan om dit allemaal los te laten!
  Je neemt jezelf immers overal mee naartoe en ik vind het knap om te zien hoe jullie je door allerlei situaties heenwerken en steeds weer de uitdagingen aangaan om je dromen de angst/ spanning te laten overwinnen! Een inspiratie voor andere jonge (en ook oudere) mensen.
  Jullie maken een reis door een prachtig stuk van deze aardbol (btw met prachtige foto’ s!), dat pikken jullie mooi mee, maar bovenal zal het een reis zijn door je eigen leven en je eigen ontdekkingsreis wie je bent en hoe je in het leven wilt staan. Als deze reis ten einde komt, zul je naast een schat aan ervaringen en prachtige ontmoetingen met mensen en hun leven , zeker ook met andere ogen gaan kijken naar je eigen leven. Heel veel succes met de ‘ jobfinding’ en een mooie tijd weer bij dit volgende avontuur, hartelijke groet Sandra.

  • fardou Reply

   Hey Sandra. Wat een ontzettend lief bericht en wat leuk dat je ons volgt. Het is zeker niet altijd makkelijk en ja je neemt jezelf overal mee naartoe maar we zijn zo ontzettend dankbaar en blij met de reis. Natuurlijk heeft het altijd z’n ups en downs maar de dingen die we zien en meemaken zullen voor altijd bij ons blijven en je leert overal van. De goede en de slechte dingen. We zijn nu op een prachtige plek in Nieuw zeeland en ik heb ontzettend veel zin in ons nieuwe avontuur!! Hartstikke bedankt voor je lieve bericht. Made my day! 🙂 x

Write A Comment