Ik kan wel eerlijk bekennen dat ik een behoorlijke Instagram verslaafde ben, er gaat geen dag voorbij dat ik niet de nieuwste foto’s check. Ik heb een lijstje opgesteld met mijn favoriete accounts op dit moment!

Buitenlandse accounts

Doyoutravel & Gypsea Lust
Het ultieme inspirerende reis stel zijn de Engelse Jack en zijn Australische vriendin Lauren. Samen hebben ze miljoenen volgers en de prachtigste foto’s in de meest jaloersmakende bestemmingen!  Daarnaast verdienen ze ook nog eens bakken met geld met hun accounts, wat een droomleven!

Joelle Friend
Deze meid komt uit Seattle en heeft prachtige foto’s in Oregon, Washington en British Columbia. Heel veel van haar foto’s worden in de buurt van Vancouver gemaakt en daarom is ze voor mij een grote inspiratie en volg ik haar op de voet!

Itsbigben
Nog een ongelofelijke inspiratie bron uit de buurt van Vancouver is Benjamin. Hij maakt prachtige foto’s in British Columbia van natuur en mensen. Door zijn enorme talent is het ook niet gek dat hij al meer dan 300 duizend volgers heeft!

Mvandersluis
Deze Canadese dame; Mel met een heerlijk Nederlandse achternaam reist de wereld over op naar de mooiste plekjes om prachtige plaatjes te schieten. Aangezien ze in het koude deel van Canada woont reist ze vaak naar paradijselijke plaatsen.

Lisa Homsy
Vaak samen met bovengenoemde Mel reist ook de Canadese Lisa de wereld rond naar paradijselijke plaatsen.

Reneeroaming
Renee reist samen met haar vriend, die fotograaf is, de wereld over. Vorig jaar bezocht ze bijv. alle Amerikaanse nationale parken met een volkswagen busje dit leverde prachtige foto’s op. Verder is ze ook naar landen als IJsland en Nieuw Zeeland afgereisd.

My colourful world_
Door Katie van My colourful world krijg ik zin om meteen op het vliegtuig te stappen en naar de andere kant van de wereld te vliegen. Ze post prachtige foto’s waar je verliefd van wordt en het wanderlust gevoel van krijgt.

Finduslost
Dit Amerikaanse stel dat nu in Amsterdam woont heeft prachtige foto’s. Zo posten ze prachtige foto’s vanuit Nederland en Duitsland maar ook van tropische plaatsen als het Dominicaanse Republiek, Californië of Frans Polynesië.

En ook Nederlandse Accounts natuurlijk!

Alittleblondinparadise
Deze leuke Nederlandse blonde dame is in de herfst naar Barcelona verhuisd. Vanuit Barcelona knalt ze de meest jaloersmakende foto’s op Instagram. Ze heeft er voor gezorgd dat Barcelona weer een stukje hoger op mijn bucketlist is verschenen!

Travelalut
Maaike post prachtige foto’s op haar Instagram account Travelalut. Het is zeker de moeite waard om haar te volgen aangezien ze binnenkort begint aan haar wereldreis. Daar zitten dus nog meer prachtige plaatjes aan te komen!

Travelaar
Een leuk stel om te volgen zijn Eric en Kirsten uit Groningen. Zij zijn ook in januari 2016 op hun wereldreis vertrokken en op deze reis hebben ze prachtige foto’s gemaakt in bijv. Iran, Bali, Australië en India!

Chaptertravel
Lisanne en Jeffrey reizen samen de hele wereld over. Dit stel maakt prachtige foto’s op bijzondere plaatsen maar ook hun in eigen land zetten ze Amsterdam en Rotterdam leuk op de foto!

Wegvanhetnoorden
Dit pas getrouwde Groningse stel heeft een prachtige feed. In hun gekleurde foto collectie nemen ze je mee op hun jaloersmakende huwelijksreis naar Zuid-Afrika of mee op een roadtrip door de States!

Justgoglobal
De Nederlandse Kimberley post prachtige foto’s van de meest prachtige plaatsen in de wereld. Zo was ze kort geleden in Moskou, reisde ze af naar het Dominicaanse Republiek of vind je haar dichterbij; in Italië

 

Volg jij mijn account fartravels al op Instagram?
Heb ik een account gemist? Wat is jouw favo Instagram account?

 

Author

1 Comment

  1. Wow, wat een leuke insta’s om te volgen!! Ik volg jou natuurlijk al, maar er zijn er nog genoeg om te volgen voor me. Dankjewel voor het delen (:

Write A Comment