Op 31 januari kwam mijn vader aan op het vliegveld in Vancouver, hij kwam me gezellig 2 weken op zoeken in Vancouver. De perfecte reden om even flink de omgeving te verkennen, en wat hebben we veel gedaan en gezien!
Verder werkte ik en was Stuart jarig.
Hier vind je mijn maand in foto’s februari!

Zaterdag 2 februari waren we de hele dag op pad rond noord en West Vancouver. We begonnen de dag in de canyon met een prachtige licht inval

Maandag 4 februari gingen we downtown. We aten cheesecake, wandelden door Gastown en zagen Vancouver vanaf boven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 5 februari stapten we in de ochtend in de auto om naar de Sea to Sky gondel te gaan. Het was een prachtige dag met mooi weer en fantastische uitzichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 6 februari deden we de hike in Deep Cove naar Quarry Rock!

Vrijdag 8 februari zaten we in de  ochtend vroeg weer in de auto naar Whistler. Stuart had de dag vrij genomen en hij en heit gingen samen skien.

Zaterdag 9 februari wandelden we door Fort Langley en zagen we dat de rivier bevroren was. s’ avonds gingen we samen met een grote groep van Stuart’s vrienden bowlen

Maandag 11 februari gingen we naar de Capilano Suspension brug. s avonds gingen we naar de Canucks ijshockey wedstrijd, die we helaas 7-2 verloren. Maar het was wel een leuke avond!

Dinsdag 12 februari kregen we een enorme hoeveelheid sneeuw! Er moest dus natuurlijk een sneeuwpop gebouwd worden!

Woensdag 13 februari gingen we weer downtown.

Donderdag 14 februari was de laatste dag dat heit hier was. We gingen weer naar Deep Cove

Zaterdag 23 februari was het Stuart z’n verjaardag. 26 Lentes jong. We gingen lunchen met een stel vrienden en ’s avonds hadden we een feestje

Februari is echt voorbij gevlogen. Maar wat was het een leuke maand! Ik vond het ontzettend leuk dat mijn vader op visite was! In maart gaan we verhuizen naar ons eigen appartementje. Daar binnenkort natuurlijk meer over! Fijne maart. Spring is in the air! 

 

Author

Write A Comment