Aangezien het einde van het jaar rap nadert heb ik zin in lijstjes, man ik ben gek op lijstjes. Fartravels.nl ben ik in januari van dit jaar begonnen om te schrijven over onze wereldreis, alle tips en tricks, de persoonlijke dingen die erbij komen kijken en what to do’s. Hier een lijstje van mijn 6 meest gelezen blogs van dit jaar!

 1. Uitslag anticonceptie op reis.
  In september schreef ik over mijn switch van anticonceptie. Ik wou stoppen met de pil en ik wou aan iets anders. Ik besloot te gaan voor een implanon. Grappig genoeg is dit mijn best gelezen blog van dit jaar! Wil je dit terug lezen? Klik dan hier
 2. Slapen en budget Indonesië
  In februari waren we een maand in Indonesië. Waar we sliepen en hoeveel we uitgaven werd veel gelezen dit jaar, je kunt dit hier lezen.
 3. Anticonceptie op reis.
  In augustus besloot ik dat ik wou veranderen van anticonceptie. Ik wou stoppen met de pil en ik wou iets anders, ik deed een enquete op fartravels om te zien wat andere vrouwen op reis gebruiken en wat hun het beste bevalt. Wil je dit terug lezen, klik hier!
  4. Veel gestelde backpackervragen
  In november besloot ik een groot aantal vragen dat ik op verscheidene facebook paginas voorbij zie komen te beantwoorden, van hoeveel liter backpack neem ik mee tot moet ik een creditcard aanschaffen? Deze blog is nummer 3 meest gelezen! Wil je dit nog eens lezen, klik dan hier.
  5. “Hoe doe je dat toch?!”
  Waarom zijn we op reis en hoe doen we dat toch? Vragen die we vaak krijgen. Nou daar heb ik antwoorden op gegeven. Wil je weten wat die antwoorden ook al weer zijn? Klik hier
  6. Do’s & Dont’s in Azië
  Man wij zijn gek op Azië! Alles over wat je wel en niet moet doen wanneer je op vakantie bent in Azië. Van taxi’s en tempels tot water en wc’s. Wil je deze nog eens terug lezen? Klik hier

 

Ik vind het onwijs leuk om te zien wat voor blogs meest gelezen zijn. Ik ben best trots op het aantal dat ik heb geschreven en hoe ik mezelf heb ontwikkeld. Dit was pas het eerste jaar voor fartravels en daar zullen hopelijk nog vele bij komen.

Author

2 Comments

 1. Leuk om alles terug te lezen! Je schrijft erg beeldend en geeft goeie tips! Ben benieuwd naar wat er allemaal nog gaat komen!

 2. Sandra Maass Reply

  Jullie kunnen terugkijken op een goed jaar, prachtige dingen gezien, lastige beslissingen genomen, mooie momenten met veel verschillende mensen uit en thuis, inspirerende verhalen geschreven. Het was leuk om je te volgen Fardou!
  Ik wens jullie een goed uiteinde van dit bijzondere jaar en veel geluk, gezondheid en reisplezier in 2017, ben benieuwd waar de reiskriebels jullie brengen de aankomende tijd.
  Hartelijke groet Sandra.

Write A Comment