Aangezien het einde van het jaar rap nadert heb ik zin in lijstjes, man ik ben gek op lijstjes. Ik begon fartravels in 2016 om te schrijven over onze wereldreis, reistips en reisverhalen. Dit zijn de meest gelezen blogs in 2017

Slapen & Budget Indonesië
Deze was in 2016 ook in het lijstje te vinden maar dit jaar dus weer. Met stipt op nummer 1 is mijn meest gelezen blog in 2017 Slapen & budget in Indonesië. In deze blog kun je lezen waar we sliepen en hoeveel we uitgaven tijdens onze maand reizen door Indonesië. Het verbaast met niet dat dit de winnaar is; wie houd er nu niet van lijstjes? En wij Nederlanders houden ook wel van budgetteren.Wil je deze blog terug lezen? Klik dan hier!

Slapen & Budget de Filipijnen
In maart waren we een maand in de Filipijnen. Ook hier hield ik bij hoeveel we uitgaven en waar we sliepen. En dat viel ons behoorlijk mee! Wil je lezen hoeveel? Check dan hier.

Kamperen in Nieuw Zeeland
Tijdens ons jaar in Nieuw Zeeland hebben we een aantal weken gekampeerd. Alle regels en tips heb ik opgeschreven voor je. Deze kun je hier terug lezen. Kamperen in Nieuw Zeeland was nummer 3 in mijn meest gelezen posts van het afgelopen jaar.

Slapen & budget Nieuw Zeeland
Nog een budget post die het goed deed dit jaar was slapen en budget in Nieuw Zeeland. Tijdens onze roadtrip begin dit jaar hield ik bij waar we kampeerden en wat we uitgaven. Terug lezen hoeveel en waar dat was? Dat lees je hier!

De Filipijnen
Begin dit jaar bezochten we het paradijs; de Filipijnen! Ik schreef op wat we deden tijdens onze maand in dit prachtige land en ongeveer onze route. Wil je hier over meer lezen? Klik dan hier

20 x zien, beleven, doen zuider eiland Nieuw Zeeland
Ik denk dat dit mijn persoonlijke favoriet is van dit jaar. Ik schreef over alle prachtige dingen die je kunt doen en zien in het zuider eiland van Nieuw Zeeland. Deze post was nummer 6 best gelezen posts! Wil je deze terug lezen? Klik dan hier

Wat was jou favoriet dit jaar?

 

Author

Write A Comment