Je hebt er even op moeten wachten maar we zijn er eindelijk uit wat we nou helemaal gaan doen. Nieuwsgierig waar we heen gaan dit jaar? Lees dan snel verder!!

Ik ben er lang best vaag over gebleven wat nou de reisplannen zouden worden voor dit jaar. De afgelopen 3 jaar wist ik in december al lang wat mijn plannen zouden worden voor het volgende jaar, deze keer bleek dat een beetje anders. Maar gelukkig hebben we eindelijk knopen doorgehakt en tickets geboekt.

Mexico & Belize

Op 19 april vlieg ik via Manchester naar Cancun. Van daaruit reizen we verder naar plaatsen als Isla Holbox, Tulum en Bacalar. Daarna is het plan dat we zo’n 10 dagen op 2 verschillende eilanden in Belize verblijven en op mijn verjaardag (8mei, zet het in je agenda) willen we dan ook in een iets mooier hotel zijn om mijn verjaardag zo relaxt mogelijk door te brengen. Na 10 dagen Belize gaan we weer terug naar Mexico en hebben we nog een week om terug naar Cancun te komen dus zullen we onderweg nog een paar stops maken voor we op 21 mei weer in het vliegtuig moeten zitten

Canada & Amerika

Want op 21 mei gaat onze vlucht naar Vancouver, in januari is mijn working holiday visum voor Canada goedgekeurd dus ik mag eindelijk werken daar, yay! Maar voordat ik hard aan de bak ga gaan we samen met een groep vrienden naar een festival in Amerika genaamd Sasquatch van 25 t/m 27 mei. En daarna ga ik voor een jaar werken in Canada.

En verder?

Dat zijn de plannen tot nu toe, er zullen vast nog stedentrips, roadtrips en misschien zelfs nog wel een reisje in het jaar aanzitten te komen maar zo ver hebben we nog niet geplant.

Ik blijf je natuurlijk gewoon op de hoogte houden van al onze avonturen en geef je al mijn tips en tricks voor de nieuwe bestemmingen waar we heen gaan.

Wat zijn jou reisplannen voor dit jaar? 

Author

2 Comments

  1. Leuke plannen Fardou, Mexico lijkt mij ook wel wat! Ik ven dus al erg benieuwd naar je verhalen!

Write A Comment