. Ik maakte niet belachelijk veel foto’s in november maar de foto’s zijn te leuk om niet te delen. We zochten de sneeuw op, gingen naar Lynn Canyon en Othello Tunnels. Deze maand in foto’s; November!

4 november zochten we de sneeuw op op Mount Seymour. Met een bakkie warme koffie was het de perfecte manier om de winter in te luiden.

5 november was het een prachtige dag in vancouver. De bergen waren besneeuwd en het zonnetje scheen in de stad. We wandelden door Stanley Park en aten lunch. Het was een heerlijke zondag!

6 November gingen Stu en ik naar een Canucks ijshockey wedstrijd. Gekleed in onze hockey jerseys keken we de wedstrijd in een stadium vol mensen, zo gaaf!

19 november was ik weer in de sneeuw te vinden !

22 november bezochten we een lege Lynn Valley Suspension brug!

25 november was het mijn schoonzusje Kelly haar verjaardag en we verrasten haar met een surprise lunch!

Stu en ik gingen vervolgens logeren in een hotel en de volgende dag 26 november bezochten we de Othello Tunnels

November was mijn laatste hele maand in Canada. Binnenkort vlieg ik naar huis om de feestdagen met familie door te brengen!

Happy December!

Author

2 Comments

  1. Hoi Fardou,
    Zulke prachtige plaatjes zul je helaas in Nederland (nog) niet aantreffen… maar de warmte en gezelligheid van je familie met deze dagen zullen dit ruimschoots goedmaken lijkt me…
    Een fijne decembermaand en alvast de beste wensen voor jullie in het nieuwe jaar met onvermijdelijk weer nieuwe reizen??
    Warme groet Sandra.

Write A Comment