Het moest er nu toch echt eens van komen, onze reisplannen voor 2017! Wat zijn onze volgende bestemmingen, wat zijn onze plannen en waar gaan we toch heen?  Ik kan je verklappen dat we terug gaan naar Azië en een tijdje in Noord Amerika gaan doorbrengen. Meer weten? Lees dan snel verder!!

Nog 2 weken te gaan en dan zit ons Franz Josef avontuur erop. We hebben elk 50-60 uren per week gewerkt de afgelopen tijd dus onze spaarrekening is weer gespekt, we kunnen weer een tijdje voor uit. Dit zijn onze plannen voor dit jaar!

21 Januari is onze laatste dag op 23 januari pakken we de auto en gaan we anderhalve maand door het prachtige Nieuw Zeeland touren! De laatste week zullen we weer bij Nancy in Mount Maunagnui doorbrengen voor we naar het vliegveld gaan

1 maart. We gaan terug naar Azië. Yay! Dat continent heeft ons hart gestolen. Op 1 maart vliegen we naar de Filipijnen! Zon zee en strand tot de max!

27 maart. Na 3,5 week relaxen op de prachtige eilanden vliegen we naar Maleisisch Borneo! We blijven aan de Sabah kant van het eiland en gaan ook een bezoekje brengen aan Brunei. Ik leerde een lief stel kennen op mijn werk die voorstelde om bij hun langs te komen, dat laat ik me natuurlijk geen 2 keer zeggen!

.. April Vervolgens gaan we door naar het vaste land van Maleisië. Kuala lumpur, Taman Negara en de Parhentians. En we willen graag een bezoekje brengen aan Singapore! Als we dan toch in de buurt zijn 😉

.. April/Mei Het volgende land op de lijst is nog niet 100% zeker door de prijs van de vliegtickets maar als het even mee zit is de volgende bestemming Sri Lanka. Sri lanka lijkt me een prachtig land met mooie natuur, wildlife en cultuur. Als het tegen zit skippen we deze en vliegen we direct door naar India. In India blijven we maar een week, met name om de Taj Mahal te zien en toch een glimp van de cultuur op te pikken.

..Mei/Juni. Overland gaan we van India door naar Nepal. Hier willen we een tijdje blijven om een aantal hikes te doen en de Mount Everest te zien! Na Nepal gaan we overland verder naar Tibet, hier willen we een korte tour doen om vervolgens de hemeltrein door China te pakken naar Beijing.

23 juni zit ons Azië avontuur er op en vliegen we van China naar Canada. We verblijven bij Stuart z’n ouders in Vancouver in de zomer. We willen naar Whistler, de Rocky mountains en Vancouver eiland. Ik zit vol met ideeën dus als het aan mij ligt gaan we naar in Amerika naar Alaska, Hawaii en Noord dakota en een roadtrip door alle Canadese provincies maar dat laat ons budget waarschijnlijk niet toe. Daarom kan ik je nu nog niet precies vertellen wat we allemaal gaan doen in Noord Amerika maar geloof me, het worden veel leuke dingen.

Mijn Canadese visum loopt op 23 december af maar ik vertrek waarschijnlijk eerder die maand al uit canada om een bezoekje aan Nederland te brengen met de feestdagen.

We hebben op dit moment alleen nog maar de vliegtickets van Nieuw Zeeland naar de Filipijnen en van de Filipijnen naar Borneo en van China naar Canada geboekt dus we hebben speling en kunnen nog van alles veranderen.

Dit wordt ons reisjaar! Hoe ongelofelijk gaaf! Filipijnen, Borneo, Brunei, Maleisie, Singapore, Sri lanka, India, Nepal, Tibet, China, Amerika en Canada! Mocht je trouwens nog tips hebben voor een van deze landen wat betreft slaapplaatsen, must visits, eten, drinken, doen en laten etc. laat het me weten in de reacties!

Wat vind jij van ons reisplan? Welk land lijkt jou het vetst en waar ben jij al geweest?

 

Author

7 Comments

  1. Hey ik heb geen tips enzo voor je ! Maar het ziet er allemaal fantastisch uit! dat word een mooi jaar! Het reizen door nieuw zealand word al prachtig laat staan de rest! Tasmanie word niks zie ik ! Ik had ook niks gezegd tegen mn vrienden daar want je weet t nooit of het in jullie reisplannen past nou ik verheug me op de reportages en foto’s xg

  2. Pingback: New year new travels | Fartravels.nl

  3. Pingback: 17 x bucketlist 2017 | Fartravels.nl

  4. Pingback: 1 Jaar | Fartravels.nl

Write A Comment