Ik hou van lijstjes. Tijdens onze reizen schrijf ik op waar we geslapen hebben en hoeveel we voor elk wissewasje uitgeven. Ik heb alles voor je op een rijtje gezet voor onze 8 dagen in Sydney!

Slapen.

Deze is net even ietsje anders dan anders want deze keer sliepen we niet in hostels etc. maar in ons gehuurde campertje. We sliepen vaak langs de kant van de weg dus veel tips over waar te slapen heb ik niet. Wel heb ik 2 leuke kampeerplaatsen in de buurt voor je.
Royal National park
Lake Lyell.

img_7419

Budget.

We proberen ons budget zo laag mogelijk te houden maar soms zijn er wat uitglijders en je moet altijd rekening houden met onverwachte kosten. Zoals onderweg zijn en dan ergens nog extra parkeergeld moeten betalen oid.

Transport & Accommodatie (huur camper)
Eten en drinken(ontbijt, lunch, diner, waterflessen, alcoholische drankjes)
Overig(parkeergeld, benzine, souvenirs)

Transport & Accommodatie €426,00
Eten en drinken – €170
Overig – € 175

Het totale budget dat we met 2 personen hebben uitgegeven in 8 dagen is €771

Dat is een gemiddeld dagbudget per persoon voor €48,20

We hadden van te voren niet echt een idee hoeveel het zou gaan kosten. We wisten dat Australië prijzig zou zijn en dat het crazy is vergeleken met Indonesië, toch vind ik de uitkomst aardig meevallen.

Wat vind jij? Is het meer of minder dan je had verwacht?

 

 

Author

4 Comments

  1. Bij Indonesie niet te vergelijken maar wel met Nederland bij ons is het ongeveer net zo duur denk ik!

  2. Ik vond Sydney ook erg duur (vooral uit eten gaan en drank!), maar ontdekte na een paar dagen dat je heel erg goedkoop sushi kunt halen ($2,50 voor een grote rol). Dat ik heb ik maar aangehouden als lunch, heerlijk!

  3. Pingback: "Hoe doe je dat toch?!" | Fartravels.nl

Write A Comment