Vandaag is het precies 2 jaar geleden dat we vertrokken zijn op onze wereldreis. Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om een update te geven en mijn favoriete landen, steden en foto’s op een rijtje te zetten!

Eerder kon je lezen dat we 100 dagen en 1 jaar op reis waren. Inmiddels is het 2 jaar geleden dat we op het vliegveld in Amsterdam mijn familie stonden uit te zwaaien. We hebben sinds toen zoveel mooie dingen gezien en gedaan. Hier een aantal van mijn favorieten

2 Jaar

24 januari 2016 – 24 januari 2018
Huidige bestemming: Terschelling, Nederland
Aantal continenten: 4 Europa – Azië – Oceanië – Noord Amerika
Bezochte landen: Indonesië, Australië, Nieuw Zeeland, Fiji, Filipijnen, Maleisië, Singapore, Brunei, Italië, San Marino, Ierland, Canada, Denemarken, Nederland.
Aantal vluchten: 16 internationale, 2 binnenlandse
Aantal slaapplaatsen: 26 privé kamers – 3 dorm – 1 campervan – 1 AirBnB
Aantal keren ziek zijn: 2
Aantal auto’s gehuurd: 1
Aantal auto’s gekocht: 1
Aantal gehuurde scooters: 2
Aantal keren met de boot: 15
Aantal bussen: 16
Aantal treinritten: 3
Aantal taxiritjes: 11
Aantal tuktukritten: 8
Favoriete land: Nieuw Zeeland / Canada/ Maleisisch Borneo
Favoriete stad: Vancouver/ Franz Josef
Favoriete eiland: Nananu-i-ra / Lasqueti / Coron
Highlights:

Franz Josef
Mulu Nationaal Park
Roadtrip Rocky Mountains
Nieuw Zeeland

Favoriete foto’s

Indonesië

Australië  Nieuw Zeeland

Fiji

Nieuw Zeeland

Filipijnen

Borneo Italië Canada 

Plannen

Zoals altijd hebben we al wel een plannetje in ons hoofd maar of dat nou echt wordt uitgevoerd is maar weer de vraag. Maar ik geef je toch even een update van de plannen die nu in ons omgaan. Zoals je misschien wel weet ben ik bezig met de aanvraag voor mijn working holiday in Canada. Als het goed is hoor ik in maart of ik dat krijg of niet. Er van uitgaande dat dat een “ja” is is het plan dat ik nog tot begin april in Nederland blijf en dat Stu en ik dan in Mexico afspreken om een maandje door Belize en Mexico rond te reizen en vervolgens terug naar Canada te gaan om daar een jaar te werken en wonen.
Dit kan dus nog veranderen.

Ik ben erg blij met alle dingen die we de afgelopen 2 jaar hebben gezien en gedaan. Dit is een ervaring die niemand ons ooit meer afneemt. En als het aan mij ligt blijven we nog even 2 jaar zo door gaan!

 

 

 

Author

Write A Comment