Wanneer je een tijd lang samen op reis bent is het soms nodig om je relatie leuk te houden. Hier een aantal tips om jou relatie zo leuk mogelijk te houden op reis!

Praat alles uit
Wanneer je de hele tijd bij elkaar op de lip zit is het onmogelijk om niet eens een akkefietje te krijgen. Blijf hier alleen niet te lang in hangen en praat het gewoon zo snel mogelijk uit. Wanneer je in je eigen boosheid blijft hangen word de situatie er niet leuker op en achteraf is het toch vaak zo dat je ruzie nergens op sloeg.

Doe ook eens je eigen ding
Leuk en aardig steeds samen zijn, maar 24/7 kan ook eens te veel worden. Neem wat alleen tijd; ga ergens anders een boekje zitten lezen, doe verschillende dagtrips of ga uit om nieuwe mensen te ontmoeten. Eens kletsen met iemand anders dan je partner is ook wel eens leuk en zo heb je elkaar later ook weer iets te vertellen.

Ga op date
Om het toch een beetje speciaal te houden ga eens op date! Neem je partner mee uit eten, ga naar de bios of plan een andere bijzondere date. Op reis kan de romantiek er wel eens een beetje bij inschieten, je bent ja de hele tijd samen en er is niet zoveel geheim meer, op een date zorg je er voor dat het allemaal toch nog een beetje speciaal voelt.

Wees niet Hangry
Hongerige boosheid is nooit goed. Geef elkaar wat te eten en voorkom een ruzie

Doe eens wat liefs voor elkaar
Boek eens een lekker hotel, koop een reep chocola of dat tijdschrift dat je lover leuk vind. Doe eens iets liefs voor elkaar en zorg er voor dat je partner weet dat je het nog steeds leuk hebt samen en dat je het allemaal erg waardeert.

 

 

Author

1 Comment

Write A Comment