2019 is voorbij gevlogen! Wat was het een fantastisch jaar! Ik begon het jaar in Vancouver, ging een paar dagen naar Seattle, werkte het hele jaar in Deep Cove, had een heerlijke zomer met veel kampeer tripjes en leuke dingen en ik ging natuurlijk voor een maand naar Nederland. Er zijn natuurlijk ook dit jaar heel veel foto’s gemaakt. Hier een aantal van mijn favorieten. Mijn jaar in fotos!

We gingen naar ijshockey wedstrijden, voetbal wedstrijden en rugby wedstrijden. We gingen 3 keer kamperen in de hitte en de kou. We zagen Mumford and Sons, Nathaniel Rateliff en een show van Rupauls Drag race. Ik huppelde door de tulpen velden, zonnebloemen velden en de pompoenen velden met Sarah en deed heel veel leuke dingen met heel veel leuke mensen. 2019 was een top jaar!

Januari

Ik ging een aantal dagen met Sarah naar Seattle

Januari / Februari

Heit kwam een paar weken bij mij op visite in Vancouver en ik liet hem alle leuke dingen in en rond de stad zien! (meer foto’s van februari zien? Klik dan hier!)

Maart

We kregen de sleutels van ons eigen appartementje. Het was een maand vol drukte met verhuizen en alles inrichten. Inmiddels voelt het gelukkig al als helemaal eigen!

April 

Samen met Sarah huppelde ik door de tulpen velden in Chilliwack!

Mei

Op mijn verjaardag werd ik door Stuart verrast met een vlucht over de bergen van Squamish. Daarna ging we gezellig ergens biertjes drinken en eten! Wat een fantastische dag!

Juni

Stuart en ik deden een dagje Bowen eiland, we vierden onze anniversary op Granville eiland! Ook zagen we prachtige zonsondergangen. En we stuurden officieel mijn aanvraag voor mijn Permanent Residency in!

 

Juli

Het was een drukke maand. We gingen kamperen, ik moest veel werken, we zagen de zon vaak onder gaan op prachtige plekken en we deden veel leuke dingen met vrienden. Meer lezen over onze zomer? Klik dan hier. 

Augustus 

Nog zo’n leuke / drukke maand. We gingen weer kamperen, naar een Mumford & sons concert en ik huppelde met Sarah door de zonnebloemen velden.

 

September 

Met het einde van de zomer in zicht gingen Stu en ik een dagje varen waarna we in de haven de Canadese premier Trudeau tegen kwamen. Verder logeerden we bij Stuart ouders en deden we leuke dingen op Vancouver eiland en begon vervolgens de regen weer in Vancouver. Ook gingen we naar een gala voor een goed doel!

Oktober 

Stu en ik gingen op de laatste kampeer trip van het jaar, ik huppelde met Sarah door de pompoenen velden en we gaven een feestje voor Halloween. En ik stapte op 25 oktober op het vliegtuig naar Nederland!

November 

Ik was voor een maandje in Nederland. Ik ging naar Amsterdam, Vlieland, Sneek, Dokkum, Groningen, Leeuwarden en natuurlijk Kollum. Meer foto zien van mijn maand in Nederland klik dan hier!

December

Ik ging weer gezellig aan het werk, Stu en ik deden veel kerst dates, we deden leuke dingen met vrienden en Jorn en Anouk kwam op bezoek! Samen met hun deden we allemaal leuke dingen in en rond Vancouver, gingen we naar een Canucks ijshockey wedstrijd, we vierden kerst bij Stuart z’n ouders(met kalkoen!) op Vancouver eiland en hadden een oudejaarsavond feestje met vrienden. Maar daar over later meer! 


 

 

2019 was een fantastisch jaar met weer belachelijk veel foto’s.
Veel geluk weer in 2020!

 

Author

Write A Comment