Dat ik gek ben op reizen is inmiddels algemeen bekend. Maar wie ben ik eigenlijk? Wat houdt mij bezig, wat doe ik, heb ik gedaan en wat zijn mijn dirty little secrets? Wil je mij leren kennen? Lees dan verder!

Hier een 24 dingen die je (waarschijnlijk) nog niet over mij wist:

 • Ik ben afgestudeerd als video editor aan de school voor de kunsten in Groningen. Ik heb 3 documentaires gemaakt maar ben inmiddels niet erg veel meer met film bezig, op reisvideo’s na. Ik heb een jaar aan de Hanze hogeschool gestudeerd, Commerciële economie, maar dat was niet mijn ding. net als rekenen en economie niet mijn ding zijn
 • Ik ben gek op alle slechte tv shows die er zijn, Dr. Phil, teen mom, Geordie shore etc. etc.
 • Ik heb een enorme chocolade en koekjes verslaving. Vooral een combi tussen deze twee. Fruit is niet mijn ding, ik heb liever een reep chocola.
 • Ik denk dat ik ooit de loterij ga winnen.
 • Ik drink melk in mijn thee.
 • Mijn verjaardag is mijn favoriete dag in het jaar. Ik hou niet van oud & nieuw en ook niet van koningsdag
 • 1,5 liter water drinken per dag is een enorme opgave. Drinken is ook niet mijn ding. Met een beetje mazzel krijg ik per dag 0,5l water binnen.
 • Ik volg een aantal on line cursussen; fictief schrijven, know your abdomonem, the power of social media, intercultural communication en introductie to ecosystems. En voor ik vertrok deed ik een loi cursus voor medisch receptionist.
 • Mijn meest gevreesde dag is de dag dat mijn ouders en broertje dood gaan.
 • Mijn lichaam niet zo is zoals ie hoort te zijn. Mijn schouders en heupen vliegen continu uit de kom en ik heb 10251981_10152023476310966_4664625932238911018_nontzettend zwakke banden in mijn knieën en ellebogen. Hypermobiliteitssyndroom wordt het wel eens genoemd. Een ontzettend lastig onzichtbaar iets om me te leven. Maar ik ben niet zielig. Na tientallen ziekenhuisafspraken is de conclusie dat er niks aan te doen is. Toch is hier wel door heen te slaan, ik heb een brace en medicijnen en zolang ik niet te veel gekke dingen doen is er makkelijk mee te leven.

 

 • Vriendlief is een Canadees uit Vancouver. Ik heb hem leren kennen in Laos( lees ook long distance lovstory & for I cant help falling in love with you)
 • Ik heb anderhalf jaar op kamers in Amsterdam gewoond en 2 zomers op Ameland
 • Ik ben altijd bezig met mijn gewicht. Ik vind mezelf(net als een percentage vrouwen) té dik. Maar dat komt door mijn chocolade en koekjes verslaving en mijn luie aard waardoor ik niet van sporten houd. Dus het is gewoon mijn eigen schuld.
 • beautybeardandabackpack.com ben ik begonnen omdat Stu wou dat zijn familie en vrienden onze avonturen en tips ook konden lezen.
 • In zomer en winter woon ik in mijn warme zachte sokken, dikke truien en trainingsbroek zodra ik thuis kom. En lig ik altijd met een deken op de bank
 • Ik weet nog steeds niet wat ik wil. Welke studie, baan, waar ga ik wonen etc.
 • Al een aantal jaren heb ik een lijst in mijn telefoon met toekomstige baby namen
 • Ik heb een enorme telefoon en tv verslaving. Instagram mijn nummer 1 op mijn telefoon, mijn slechte series op nummer 1 op tv
 • Kleren kopen is een van mijn favo hobbies, vooral koopjes. 13233352_10153487054435966_1221883788_n
 • Ik slaap nog steeds met mijn knuffel Nijn. Inmiddels verscheidene versleten maar beppe maakt elke paar jaar een nieuwe
 • Ik ben ontzettend onzeker over mijn hele blog gedoe.
 • Ik heb 8 keer over mijn auto theroie gedaan en 3 jaar gedaan over mijn rijbewijs, ik ben wel in een keer geslaagd maar ik heb nog steeds een hekel aan rijden.
 • Als het aan mij zou liggen zou ik pas over 5 jaar terug komen van mijn wereldreis en dan in ieder geval 90% van mijn bucketlist hebben afgestreept.
 • Ik ben gek op het strand, het bos en de bergen.

 

 

IMG_8906

Wat zijn 2 dingen die ik nog niet van jou weet?

Author

3 Comments

 1. Je weet al heel veel over mij maar als ik dan toch wat zal noemen is dat als het aan mij ligt ik wel van april tot september wil rondtrekken in de caravan omdat ik er helemaal niets aan vind hier achterhuis te zitten en ik verslaafd ben aan zwart-witjes en bounties maar dat ik dat echt niet mag eten ivm zout en calorieen ik probeer me er aan te houden haha ! Bedankt voor t delen met de 24 van jou xxxg

 2. Ik drink ook altijd veel te weinig! Mag ook blij zijn als ik een halve liter per dag red, echt heel slecht maarja, heb gewoon nooit dorst haha!

  En twee dingen die je Maybe nog niet wist, is dat ik Pepsi fan ben, omdat ik buikpijn krijg van coca cola en Kraantje Pappie is m’n guilty pleasure haha :p

  P.s niet onzeker zijn over je blogs, ze zijn echt heel leuk!

 3. Leuk om je zo beter te leren kennen! Genoeg drinken vergeet ik ook regelmatig (oeps)… Ah, zo lief dat je oma steeds een nieuwe knuffel maakt 😀

Write A Comment